蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
兩邊出信 台灣唔會用台灣省 要交接成功 台灣就用獨立主權方式交流
真係學到嘢唔熟法律條文
睇完呢個post發覺自己好無知
英文:老娘19年黎都係戰場上生活,林鄭…哈
陳同佳死左仲麻煩
咁如果777唔交又有咩影響?
個初心唔見咗
"初心"
陳同佳有罪又唔交比台灣, 自己又唔審, 放生佢
總統
唔洗改法律都做到 佢個送中條例明顯係政治操作 比香港人屌死
蘇貞昌回應林鄭月娥: 初條撚心!
https://lih.kg/1668040
同埋咁做一黎係fix 死條deadline 唔比佢拖
二黎派人係反客為主,”我都有誠意派左人黎,係你自己唔比人我。”射返個波出去
等於同被害者家屬講 殺人犯已經被我放走
陳不會受到應有的法律制裁
其實如果台灣想玩野咁即刻判謀殺嘅唔會對台灣有咩影響
雖然台灣d官都係on99 咁大單嘢有小英照住唔會敢亂判 一定要照正常法律程序搜證charge佢

如果就咁比佢一出冊就飛過嚟既 最起碼搜唔到佢屋企/任何佢喺香港有意圖殺人既證據 到時未必會告得入 (因為唔夠表面證供etc.)

咁樣就會顯得台灣好on9 搞到咁大單嘢你竟然入唔到佢謀殺etc. (係嫁冚家都知777玩嘢 但你比人咁大搖大擺入境你都好撚蠢)

對主權既影響就係將洗頭艇表面化 同時矮化台灣嘅外交地位變到好似SAR咁 之後就可以不斷有被自首而推個波比台灣或者無啦啦有自己國民被送中咁
台灣只會用中華民國
咁我諗佢情願比香港人屌死都唔想比維尼送佢中啦
唔只撚閪港共林鄭
撚埋北京刁敗北
睇呢兩日黨媒點鬧小英
以為捉到痛腳 點估到被反將一軍
呢件事上港共話唔到事架喇
特別牽涉到台灣
期待聽日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞