蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
馬英九仲要衝出黎柒
攪攪下陳同佳上前線抗爭,博暴動罪坐十年
咁如果港府死都唔肯俾台灣押犯而係由陳同佳"自願"搭飛機去台灣呢?
咁陳同佳都算係合法地過左台灣而又唔使承認台灣主權
如果獄中俾自殺都幾大獲 懲教不嬲用最安全監管打飛機
台灣出左通緝令但係陳同佳從來響香港都冇因爲謀殺被捕

講到尾,香港政府當台灣政府冇到
既然唔肯司法互助,香港政府用咩原因拘捕陳生?
我估蔡大總統已經準備好點回應陳同佳既死
即係印證左一早就可以俾台灣派人黎香港押犯
係柒婆唔制
乜撚野初心,公義,逃犯條例,根本就係鳩up
好似話直接禁左佢地登機證,唔俾黎台灣
台灣係玩政治
政治係冇永遠既朋友
只需要有力就借,達到目的就夠
所以我唔想猜度,剩係想充分利用
留名
台灣一定落曬order 大粒墨冇台證唔俾上機如果因蝗航空咁做,台灣業務可以close 得
我諗冇航空公司肯接大粒墨喎,就算比大粒墨飛到去,但台灣唔收,結果原機折返,777咪好柒

台灣呢招好,撚到中共一棟都冇

一個中國啊那
由一開始既金錢行先既香港人隨住事件發展而家分分鐘訓練香港人成法制專家加反共先鋒 林鄭真係毀滅中共既導火線
應該全個班子即刻要 OT開緊急會議 小英好野
軍機空投或遠洋泳游過去 仲分分鐘直播拍戲咁拍
英文勁在忍到今日先出手,足足咁多個月
最緊要逼死嗰隻鵝
政治佈局既野我地識條鐵
侵侵玩乜都睇唔透啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞