蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
港共同民進黨玩政治,等於大人同細路隻揪

放監就係有自由嘅釋囚
冇權叫佢去邊度
搵架民航機之類掛
或者用航拍機之類係海上掛起佢吊佢落地
依個時勢
我信柒婆做得出屈佢畏罪自殺,lan線吊頸
可預見大粒墨會比777當波咁踢
blacklist上飛機同入境係兩回事
飛到去台灣就唔代表入咗境
停留喺入境大堂畀人坐回頭機返去冇違反國際規則
屌反你老母啦 洗唔撚洗咁撚惡啊 唔撚想答咪咪撚答囉
同埋知唔知五毛點解啊 唔撚識又亂9用
認唔認都要收復大陸先得
我建議送大粒癦去新屋嶺,之後佢有咩事都神不知鬼不覺。
Batman 咁, 空中炸斷架機, 掉大粒墨落去
hk 唔俾tw 人來押, 殺人犯等俾人打到半死
唔明佢up mud
到時班真心藍絲會唔會反轉做黃
其實特衰政府同香港警謊都幾搞笑。明知係殺人犯但係就由得佢通街走!最搞笑係畀佢自己搭飛機去台灣自首。你估同機D人唔驚㗎?殺人犯喎!D狗對學生就惡,幾個人打一個,倒地都唔放過,美其名曰驚搶犯。咁你由得個殺人犯大搖大擺咁上飛機就唔驚其他乘客有危險?CLS!
台灣講明無司法文件同證據唔收
民航機直頭唔比你上機
[自保必備] 和勇都岩用 - 前NAVY SEAL教你Situational Awareness
https://lih.kg/1669512
台灣催9你

其實王丹仲慘
等共匪收皮等左30幾年
等到由初初一個鮮肉變到而家一個肥胖阿叔
唔會有任何航空公司夠膽響冇台證下
將一個人送去台灣
就算去到都唔會批落地簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞