蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
係,後果最細,所以我先希望呢類做法個後果可以連接到中美貿易個談判,加大港府呢種做法嘅成本
好睇
重點係法理上大粒墨殺人案可唔可以係香港審

而香港律政司話唔得,都服唔到眾

係呢個前題下,政治上蔡英文先可以拒收
補充小小,大陸執法人員應該係唔可以喺香港執法,呢個香港法律有寫明
所以高鐵站先要割地
零秒出手
保護殺人犯
監視邊個殺佢
就睇佢點做
政治高手
其實佢拿拿臨搞好政治難民,吸收香港人呢批未來既專才,又聽話又勤力又高學歷又識兩文三語以上,仲要文化上磨擦極少其實長遠黎講係好事黎,仲要教育成本已經係香港俾晒
屌,去到台灣坐幾多碌都仲未知
希望佳佳唔好被自殺啦
人哋每步棋都睇住嚟捉
香港班廢柴仲戇鳩鳩未知發生咩事
台灣講明一早BLACKLIST左佢
佢連上機都上唔到啦,冇台證點上機,D航空公司比佢上機就拎屎上身
仲要原機返香港
要黎台灣? 得
1係台灣過黎押你
1係你洗頭艇偷渡過黎囉,咁佢就會明正言順咁拉你而唔洗比人矮化個主權問題,同埋全世界都會當港共係一個笑話,偷渡過黎自首
個重點係今次燒埋台灣
大陸佬如果想統戰,就唔可以玩佢地個套明目張膽既低下手段,唔係佢就變相幫民進黨拉票
無知問多句, 香港法律有無寫明除咗支那之外, 其他國家可唔可以喺香港執法?
真心高招
林鄭真係完全比下去
應該就冇任何國家啲執法人員可以喺香港執法嘅
只不過中國係香港嘅宗主國所以先特別寫明
拆彈機械人都爆
小英好波!
好醒呀,蔡English
林鄭玩咁撚多野以為跪低就收科
English 跪都唔比你跪呀
果班直頭係兵力黎, 個個同共產黨有不共戴天之仇
比架F22 佢地炸撚到少爺摺被軍全部陷家鏟

所以勇武派除咗學功夫外
美帝武器基本知識都一定要學
中共一但咁做會影響佢地喺世界個霸權發展,夠膽咁做嘅話姐係送彈藥比美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞