搵工搵到好迷茫(6)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
睇到大家話send醫管局個啲
我都係3月頭send咗 到依家都冇回音
Btw, 我連港鐵都有apply 都係冇電話

要send 得好密先有機會in

咁架咩?絲打指send同post好密?定唔同post?
我驚印象唔好呀
到時有機會in 佢反問我點解send咁多次
我真係會啞咗
各位巴絲而家點呀?
有電話未
呢排壓力大到 發夢都夢見自己上jobsdb搵工

訓訓吓覺諗起自己搵唔到工 嚇到醒

靠做運動減壓
依個 post 彷彿好似見到我 D 「過去」
我真係唔係好想見到你地步我後塵

巴打有咩分享下
裸辭完番黎諗住IN機電學徒但係冇晒聲氣
宜家都唔知搵咩工做好

係咪機電處學徒? 搵私人公司機電學徒冇咩
各位巴絲而家點呀?

應該要申請綜緩
有電話未

靠做運動減壓

琴晚發到自己唔知醒去見工
真係心都離一離
朋友個個揾到工,得自己仲係咁,真係唔係幾想約出黎 覺得自己好唔掂
有電話未

靠做運動減壓

琴晚發到自己唔知醒去見工
真係心都離一離

精神壓力大到咁
太低價真係唔好take offer,你第二份工係會睇你上份工咩價而開俾你
各位巴絲而家點呀?

3號番新工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞