[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我今日打過
條友都係入機,等系統批,最後退唔到。
其實我都幾肯定如果佢BAN之前將個FB解綁 係會冇事

因為我FB係綁左中文版+日文版

日文版有刷
中文版係無玩好耐(8月開服玩過幾日)
但中文版佢都凍結左
所以結論係
佢只鎖FB 而唔係鎖你固有帳號
我覺得鎮壓未必ban到 可行性太低
希望依隻閪驚有命過到一周年
過左鎮10既ban撚晒佢啦
正,ban曬課金最重嗰批
我唔覺得呢到D人係輕課!!!
下下都OVER 3 4千
Sor 我真0課
不過鎮壓+引繼一役 應該冇乜人生存
作為玩家 投資者經過佢咁樣秋後算帳法 就算無用BUG無被BAM都會審慎理財啦 大佬點知下次你仲會唔會有新BUG俾個dun我踩 同埋咁多人退坑 玩唔玩到半年都未知啦
3,4千呢啲邊度唔輕
3,4千都係夠抽2次step 5週就無啦 抽埋抽埋D保底都係得十幾張SSR 仲要分分鐘無你要果張
本來好撚滿意 3pack中哂新野呢幾日愈諗愈嬲
個44100YEN入左我個APPLE ID了
APPLE真係好快手今次應對
呢D不嬲都快 左手交右手 果4萬幾YEN你都用左落去又無得提返出黎
信用卡慢D都係銀行手續做野慢姐
咁...
成世人流流長
總會有下一隻GAME要課既
你話係咪呀 哈母太郎
遲過我退到都快過我過錢收到錢就拎去課唔係笨大既game
我日版 退落APPLE ID到
同埋一定唔係日/港既人處理
因為佢2次覆我都係06:30-09:30
我都係
佢真係續個ac同你睇咩今次block人都係睇引繼數然後一鍵bam人
你以為課左金就唔BAM? 上面咁多退款巴打個個都退幾千成萬 就係課左都被人BAM BAMDIE完全唔CARE課金玩家 嚴正執法
下次要課金真係要轉番apple先好課
Android自動reject, 想搵個人email都冇
退過一次就好難再退 入左list
如果唔係今次佢唔係抽完就block人我係唔會退過2pack豪俾佢 依加出新pool幾粒鐘後就block 我屌你老母笨大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞