[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
無雙一隻打天下唔好玩整d自己鍾意既機黎玩好d
呢隻垃圾DD有咩值得討論?
有冇模擬器dl番舊機戰係手機玩?
其實個個機戰post最後都會係咁
第一次玩g gen應該會好撚鍾意玩
尤其是對比返近代機戰

整機真係好吸引
認真希望有生之年見到機戰唔洗圍爐吹舊時,係吹新既有幾好玩
我諗得og做到,不過有冇都成問題
應該會有既
話哂痔田親生仔,應該會善終
唔好好似OGMD咁柒就收貨
巴打有d 矛盾wo 如果係full paid 4~5舊水一隻手遊冇手尾 跟我估會好玩既, cap 水手遊就唔洗諗啦。

我都仲係果d 煲到角色99lv 果的老鬼, 所以仲係度刷
老老豆豆 我開始覺得寧願佢係抽機都唔撚係抽技能會無咁cap水 佢而家話就話俾哂d機會用唔駛抽 但實際上你無ssr技就係廢既 sr同r個設計根本無可能代替到ssr黎用 更加唔駛講招式問題同埋buff唔buff既問題 齋機抽完好似其他手遊咁隔一段時間就buff下咁
md死因係主軸唔掂
xo同j本身原創故仔張力唔太夠
同為外傳mx前傳,compact3,羅亞,r既og外傳就正到出哂水
其實特性唔高都冇乜用
實力一定會通脹
況且bandie驚一定要突爆先玩到落去
佢個設計其實好格硬黎 要升特性先可以升傷害同能力都算 但佢cd同次數都要咁升真係好on9
除咗J XO唔掂之外 劇情再配埋關卡設計真係好正第一隻想玩到Skip嘅機戰OG
機ssr 用來引你洗濕個頭
如果佢初頭個設計係可以sr卡高突靠攻略同相剋都攻略到20改 然後打活動最難果d先需要ssr 其實會實際好多
引你課金既局黎
你睇下鎮壓
你覺得得兩次大技既機可以正常過到鎮壓10咩
仲要個濕鳩精神書,變撚左育成素材
無精神既機戰同要你玩g gen 要你打到或者抽到道具先可以改造部機無分別
我記得有關要打d怨念怪,街戰,夜晚黎
成關黑到仆街,仲要d怪勁深色,睇到我眼盲

其實2og劇情都麻麻地,地底世界太拖好悶
2og劇情麻麻地,但魔裝機神夠晒吸引 同埋勝在嗰陣畫面進步到可以轉移晒啲焦點 OGMD重用素材就注定俾人Bin C
"其實2og劇情都麻麻地,地底世界太拖好悶"

呢個又真, 因為已經知發生咩事...只係補完返, 但係佔咗十幾關
其實佢重用埋呢轉我都ok架
出alpha 3啲機都夠我J死, 之外仲有啲咩應該會參戰? W?
10年喇 再重用實俾人屌到仆街 W排緊隊 好快到佢
其實我寧願佢sup卡綁精神
機師自身唔帶精神
可能仲好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞