[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
重ON放棄成個區域
係重on reset game 呀

恭喜
佢呢隻驚個it狗真係廢到一個點 我諗分分鐘得1條友跟d野
飛機bug 參考返我地講都大把解決方法 fb同引繼碼引繼每日上限3次 寫死個程式入場就已經決定左掉落 一入場扣左體就傳資料上server 就算你引繼左都係跟返你入場個data引繼咪刷唔到飛機

而家完全封尻左個fb引繼真係正宗無腦
好少可有驚係連登係咁一致退錢都無正義撚道德撚出黎屌鬼 仲大家恭喜黎恭喜去
小學程度programmer
WE CONNECT
咁都搞唔掂一係it狗真係小學程度 一係就隻驚天生寫出黎果陣就已經好撚多問題一執就要執過哂
用bam抵死還抵死 一直以嚟隻驚啲bugs加埋今次官方個處理手法 正常人都唔會幫笨大護航啦下話咁都護同藍C冇分別
利申:不嬲都係笨大打手 成日諗理由幫笨大洗白
我又諗起d 會reset嘅game
8單退到4單,藍精靈叫我delete左個apps佢佢仲教埋我點delete apps

1. Tap and hold the icon until it begins to jiggle.
2. Tap the X next to the icon.
3. Choose Delete
同埋利用咁既bug根本唔賺得幾多,bamdie 完全係矯枉過正。我諗無人會讚同紅燈過馬路要死刑掛。仲要佢bam 人嗰時機咁核突
其實好多正義撚唔知個bug點運作我想講我用飛機bug用得最勁係6粒鐘刷駕1,駕2 最後乜都冇 係倒蝕 之後就冇心機懶得再刷
都係果句 用左bug要投石既都係要投石要用券既都係要用券 你可以當我地刷左飛機bug既=慳左2倍券囉最多
屌,填漏左一個248
當玩左個幾月豪比佢算
Why not both
直頭成隻app都好廢
bamdie 就是正義,就是法律你地講咩都係暴徒

利申: bamdie 打手,日日login check 佢bam埋鎮壓bug未
咁撚似份施政報告咁 成份抄2018咁 不過都係一樣廢
bamdie跪左未 定it9跳船走埋佬
我唔覺佢會跪 佢而家del 9哂d留言剩係留返d屌鬼人用bug既保皇黨係度 佢keep住留係個同溫層入面實唔會覺得自己有錯架wo
逼上梁山總有因 bamdie唔知痛係唔會明
各位我想問下 假如有隻sport game
臨reset(即係將你所有球員 合球員嘅材料清0嘅一個步驟 目的引入新球季)前一個月先同你講會reset
之前從未講過
未用嘅幣仲喺度但 課咗金嘅球員就消失
你地會唔會退款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞