[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我夾埋分身抽左 3 週 +4 張SSR 卷都唔中
機率0%?
世界級
不過一樣有課長俾錢佢駛 架仔twitter一樣有張二號機加4張真治sup 既圖showoff
真係唔好追新野夠玩就算 兩星期一張ssr搏下抽就算
如果已經有幾部20改
最大問題真係唔知抽o左有乜需要用到...
抽都可能係為o左拿舊機珠...
真係要講既 無課靠活動救濟又肯投石搞頭幾部20改唔會唔夠玩 肯忍手留石唔抽野就得 你接受到打機都要好似現實生活咁爭扎就無咩問題
為咗大波連舊技 我之前個pool將1250石all in咗
仲要好似現實咁俾政府(營運)當狗咁撚
但係仲有架仔 shut up and take my money
講真兩隻新野幾勁 零號機應該硬到仆街
但機率咁低真係抽唔過
等營運頂唔順就會改 所以更加唔可以俾錢佢袋
頂得順既咪無限刷首抽囉 真係對某部新野極度有愛可以咁做
隻痛擊我由開SER玩到執笠
呢兩隻免疫
而家首抽有幾多石
5g 其實你可以留意下淘寶仲有無刷緊首抽 不過隻驚咁快就接近0人氣應該未必仲有店刷緊新卡
戻る
關於10/31扭蛋的記載錯誤

非常感謝您平時對『超級機器人大戰DD』的支持。

目前正在確認以下的異常。

異常內容

・活動扭蛋「5進階扭蛋必殺技(實彈・特殊) 支援」中,階段3的D水晶數量有誤

錯誤:D水晶×100轉10連!
正確:D水晶×200轉10連!

・公告「舉辦「5進階扭蛋必殺技(實彈・特殊) 支援」!」中,記載階段3的D水晶數量有誤

錯誤:D水晶×100轉10連!
正確:D水晶×200轉10連!

已修正該圖像。
目前確認此問題已解決。

作為補償,於反映修正後圖像的時間前
在「舉辦「5進階扭蛋必殺技(實彈・特殊) 支援」!」中
抽取階段2、階段3所使用的D水晶將全數返還給玩家。

發送道具需要一段時間,敬請耐心等候。

造成各位玩家的不便,非常抱歉。
今後也請繼續支持『超級機器人大戰DD』。
戻る

屌呀 今天次又俾翻d石 大細超
7个以下SSR9.9元
8-9个SSR20元
10-12个SSR35元

殘體sor 10-12個先35蚊但未有新ss
無人買唔出奇 岩岩開服果陣我記得1張ssr 20蚊
因為佢覺得今次玩家冇得益
佢寫錯價錢收錯錢唔回水真係可以退款同告尻佢 只不過佢齋回水連送下d垃圾抽券會賠償都無 個營運認真小氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞