[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
巴哈隻計過好似話6隻人送既1000場書=1隻人升滿
數數下夠開多幾個post , 下個post叫機戰diu diu
最怕痔田恃住有dd,唔肯出新機戰
養爆左unicorn同翼霸
主角同豹馬養到一半 已經開始放棄mode
又要刷精神書 部電話核能發電都唔掂
玩到好似比佢玩緊咁
有錢賺就話姐
本身實有錢賺既,但下個月就唔個仲有無人敢課金,課完轉頭就俾人ban
屌,到依家都未退到款,嗰2pack睇黎都要當俾乞丐。
隻驚個玩法肝度本身剩係要農到一隊4部15改已經夠勸退好多人 吸唔到新血又BAM左課長們好快就會委縮收皮
而家出新機戰都唔太期待
D劇情已經差左 越改越殘廢餐
敵turn可以開精神
最近呢幾集機戰好多機 得2-3招
唔想整不如直接刪除佢算啦
飛黎飛去打幾野 一係全武裝就叫絕招
唔係個畫面花巧就叫好囉
等og啦
本家機戰唔好期待咁多
自從被bandie收購以黎
冇隻本家係做得好
vxt對比z2同z3已經好左好多
只要難度高啲,無次元震就好好多
og故事性,自行配武裝已贏晒
vxt 除左加左舊機吸老鬼 就無了
OG 要等機戰30週年 下個月公佈個隻又係冇乜期待嘅版權作
機戰每年最好睇都係第一次公佈有咩參戰作嗰陣
我記得機戰t公布有g高達+勇者王嗰陣個post興奮到
咁vt故仔又唔係好差既
不過z舊屎太大舊,我降低左標準
我想要破邪大星同志雷馬
我諗下一隻應該會換一堆版權作,嗰陣好似話買一次版權用3年希望唔洗再見到勇者特急
襯有動畫新作,順便出埋muv luv同蒼穹。
仲有銀河機攻隊都等左好耐(唔計x omega
muv個時間線咁長好似有d難寫
銀河我都想要,希望改反靚個結局佢
我寧願佢出手提機機戰
講劇情已經完勝
三國傳 初音 mark destiny 騎士高達
而家一味震 劇情難度欠奉
整堆DLC出黎再吸錢 好肉酸
銀河同buddy complex一樣,都係將應該出1季既劇情濃縮到劇場版
AI社已經消失咗好耐,做副手多任記嗰邊重俾本家食埋
以後機戰類都係餵屎比大家 睇下係臭定無咁臭
年年都係屎都照食,慣晒
又要吹奏機攻隊,當年啲人去晒睇智障機,搞到無人留意啲神級戰鬥https://youtu.be/FDMvaEpuDcc
https://youtu.be/XhRKNSy3w9A
當年第一次睇red 5覺醒真係睇到呆晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞