[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Thanks
有咩驚可以消磨時間
等25/10個隻騎士團
爆肺入左廠又比人ban左空虛咁過左2日
當休息下啦
就算冇比人BAN 你都全刷鎚嫁咋
10/10 過左成個禮拜 唔係3日內

簡左邊個?
我走返去玩隻super royal gundam 雖然都係BAMDIE 但呢邊送野好撚大方 唯一缺點係唔同屬唔同裝備既機可以瘋狂出 不過畫質同營運黎講係玩過咁多高達驚最好 只要你頂得送佢好多POOL被你追 (單機驚黎 無PVP)
購買項目有瑕疵果個 佢秒退俾我根本連我退款原因係乜都無CHECK 呢頭SD完出去下一秒就收到EMAIL回覆退款接納及成功
邊隻?
唔知幾時有星期六,日課金數據睇
睇下支持ban ac 有機多人課金支持
其實最直觀係等佢下一輪活動仲有幾多人留底同下一輪課金量
而家呢個數據好多時都係反映唔哂
因為今次係開左POOL比大家抽撚完先BAM9大家
所以唔夠準確
加上下星期先開下換上
有幾多人會更加失望
《BLADE XLORD》
果隻由開ser 開始玩左兩年
最後都係頂唔住放棄左
無錯 要睇埋佢活動送野都留唔到人果下先係問題
如果佢送多少少野之後班玩家返轉頭嗌"真香" 就即係佢無做錯到
而家4週年 我一直都斷斷續續咁得閒返轉頭玩下 不過要打得齊佢D活動 高難度關一定要POOL大 唔同系列機同人 唔同屬隊機艦長都要齊
真咩鬼香
幾香都冇用
之前個AC比左好多心機
就算以家有人送個好勁既AC比我
我都覺得 一切已成過去
果陣好似紅迷+gp02咁刷
後期少少d boss就巴巴托斯天狼星型破盾咁打
屌 重未覆我 你地個個都覆晒
佢難搞在送石大方 但係好難抽到pickup 我試過幾千石賭落去熱源炒左之後嬲到棄 (棄完幾個月又開返黎玩)
6單退得49400 有單退唔到
不過 食屎啦bamdie 一單當豪俾狗
只要星期六日課金量係呢個月單日最低佢都好頭疼
有退就夠
唔撚好柒益佢老尾小氣狗
我見有個台仔一年拍一次周年熱源祭既片
個acc 剩係登入唔玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞