[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我點知邊單佢冇退俾我 我課左6單應該係60000¥
我課左11單,1單都退唔到
加上我估有課長課之前應該巳被ban
出紅月 巴巴新POOL營收如果明顯差過上次女女/獨角新POOL既話真係好撚柒 2部都高人氣機再加埋有攻命攻特SUP抽埋 上次都係得獨角叫高人氣少少 但攻回type
睇返2CH
佢地既留言直頭係
大部分被BAN既人係台灣/香港
佢地見到D人用日文但標點符號奇怪就知佢地唔係日本人

好似全世界得日本冇用BUG咁

我就退左錢
呢D ON9講既野 同藍絲有得FIGHT
由佢 班企係道德高地既多數都係0課仔 巴哈果邊都好多 睇下佢地用0課黎支持官方可以營運到幾耐
同埋問題係佢執法懲罰太嚴 同班狗一尻樣
日本豬你估會少咩
尤其是acg毒撚
等新驚好過
屌你地仲唔死出黎

我用咁既理由退哂所有錢 你地自己參考下啦
Btw尖咀好多野食 好多野玩 仲唔出黎
希望留低嘅大力支持齊出d高質本家驚
可以加埋隻驚一年前已經封測 而且封測果陣已經反映過有BUG 但公測既時候乜都無改過 D BUG仲係度
㩒report 打左一堆野之後出左..
We've determined that your purchase doesn't meet the conditions for a refund.
If you’d like to learn more about our refund policy, see this page Apple Media Services Terms and Conditions.

係咪姐係無機了...
利申 ios
要SD EMAIL嫁
AN都成功退晒6PACK
今次ban ac最少無100萬,仲未計將來損失
祝各位""""""""""""""""全身而退!""""""""""""""
我同你篇野9成似
Rejected
屌佢老母今日試美ser
我諗真係隨機睇下邊個接到單
スーパーロボット大戦DD這遊戲在營運初期已有很多小漏洞 不但不修正 漏洞更日益增加 今日這遊戲更出現程式錯誤導致我的帳號被封號 與遊戲方聯絡後也沒有回覆 所以我想把在這遊戲上購買的項目全數退款

我已經詳閱過您的案件,並已針對此購買項目核發退款。
在 30 天內(如果您使用電信業者帳單付款,則為 60 天),應該會有 49,400 JPY 撥入您購買時使用的付款方式。如果您是使用 iTunes Store 餘額購買項目,可能需要先登出 iTunes Store 後再登入。

俾多個理由大家
我前日寄仲未收到回信
感謝您聯絡我們。根據您的描述,我瞭解到遊戲程式出現 Bug 的情況,其運作並未達到您的理想預期,在您聯絡開發商後並未妥善的解決,因此來信尋求協助。我也在 iTunes Store 購買遊戲程式,因此特別理解此問題可能帶來的困擾,還請您放心,我已為您找到了最佳解決方案。

我已經詳閱過您的案件,並已針對此購買項目核發退款。

在 30 天內(如果您使用電信業者帳單付款,則為 60 天),應該會有 19,500 JPY 撥入此項購買使用的付款方式。如果您是使用 iTunes Store 餘額購買項目,可能需要先登出 iTunes Store 後再登入。這樣系統就會重整您的帳號餘額資訊。

以後唔L玩笨大驚
歡迎加入退款大戰
睇黎今次退款大戰
APPLE退款容易過AN機
搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞