[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我一個鐘hang 一次
屌佢個制 dd已刪
bam完人好似自己玩緊自閉game
有冇得睇架機出左幾多次
拿獎勵果度中間移落去睇返駕駛員出場場數
Thx

棄坑賣號 有無人想接火坑?
http://t.me/fthepopo

營收要登頂了
WFC
隻驚最好玩就15改之前 全部都用腦慢慢攻略 一到15改上20改個差距迫課投石個口感已經差 20改哂之後除左掛鎚已經無野做 剩係等佢1個月2次活動拎下ssr券抽返d用唔到既舊ssr同埋肥料突上100 佢出機仲要濟牙膏咁慢慢濟 睇下今次仲有幾多課長撐佢
以前有bug 都仲會衝下,家陣都唔敢bug,養生game 當之無愧
我當咗係月登遊戲 30號入去睇完故事,等下個月尾
因為佢明知太易俾班玩家突上20改就會無哂野做 所以先死要留難係20改呢個樽頸位 有課金既玩家可能佢覺得課左落去洗濕左個頭無咁易會棄掛 就用1個月2次活動派券留人
但講真同諗深一層20改一隊100lv左之後隻驚真係有乜做? 真係無咩內容 學f巴咁剩係為左睇埋個故事主線囉
你忘記左bugs多到on9既鎮壓
鎮壓同推圖改機一樣 都係得頭1次過到關有滿足感 推完之後一係你次次都好痛苦咁打鎮10消體 一係你再更加痛苦D咁狂刷4-1
但老實講正常play要幾耐先正常過到鎮10
未被人ban前都鎮8到

Btw wfc
0課唔買卷唔用bug唔投石係絕對無可能過得切
睇你肯唔肯投石上20改 頭幾部肯投石上既話加埋日日夜夜掛鎚掛場次拎書升人 個拎月可以搞到12部左右20改堆屍上
正解 成隻驚痛苦太多 收獲太少 其實剩係要你掛機掛鎚刷場次 完.
12部都冇用
都冇ssr卡
有課用bug加投石玩咗個幾月都係3,4部
呢樣好睇你肯唔肯肝住黎刷 果陣我有課又有用BUG黎刷好勤力咁肝黎刷料升 臨被BAM前2部100 LV 特性+5 3定4部95LV 其他20改都平均85LV
要我再肝過我寧願肝艦B算
剩係食書每個角色都要肝1000場
F巴人手都肝得哂全角色1000場啦 我掛剩女主線果幾隻 其他書係靠人手2倍/3倍刷駕出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞