[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
機戰f
我記得又係翼霸無雙
再加隻f91
自身唔帶精神會俾人屌得重勁
10年咩? 睇返WIKI第2次OG 2012出
精神入場帶得3個仲要餵書餵到7lv先有3格 一隊最多出4部機 最多俾你帶12個精神出場
根本佢本身呢個設計已經係好大缺陷 老老豆豆做返夢戰模式 得閒幫d女駕駛換下skin賣下肉又賺多筆啦
但佢依家依種方法唔用bugs可能真係要玩一世先開得哂d精神
到下隻出嗰陣就差唔多十年了
哦, 因為30周年先有機會出OG
用bug都唔關事 精神書唔會刷飛機咁刷出黎
Hea玩唔追20改同打鎮壓無咁大壓力
2星期一張ssr 慢慢玩又好似ok 原諒bamdie 了
20改唔係追唔追既問題啵 好似活動關咁 今次叫改易左15改都收得工 但之後正常化返好似上2次咁你點都要將主力20改架啦 就算你將張ssr由75突到上90 100lv個數值應該未必有15改上20改加咁多
人大咗好難坐定定打家用機 特別呢個時期又要緊貼直播
自己始終都係機戰好玩過G gen 始終多d作品
希望仲有課長借機黎過 打唔過就由佢 唔強求 一追強度就落入bamdie陷阱
駕2飛機唔係會出咩
到頭來除左佢送個d,我一本都冇跌過
出係會出 但某巴刷左幾百場都唔出放棄左啦
但唔重用成本好貴
痔田争唔争到經費番黎

其實我要求唔多,大技重畫就得了
刷飛機只係其中一個效果
打養成1 刷引繼 BOSS出金箱=精書
你有冇諗過...強攻一手都係好易
係第2次超級先難
其實個bug我浮係用過幾次,得兩日
最尾嫌麻煩冇用
但佢ban搖左我
幾次都BAN 趕走課長
機戰對比其他game因為版權已經特別貴t我都唔買2手支持1手,就係驚佢無下隻
on9仔先會用bug 刷精神書,見到保皇狗們用呢個嚟追擊啲人 真係笑而不語
呢隻game要勁就又要課又要肝,一係怒課,精神書pack都買,又狂追同一張卡升特性
w一定入排到佢
個人希望加埋k同ux skip左l
Sc2都有機

比較在意佢點出曱甴,話哂只有一部
精神書一定係開3倍DROP 用速度去刷
對唔住,我係on9
仲要刷唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞