[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
掛撚到依家都唔ban我 幾撚時ban柒我 呀垃圾
其實有無人同我一樣
咁耐以黎都唔鍾意eva
太獵奇 接受唔到
細個個陣亞視播睇完發惡夢
細個麻麻 大個幾鐘意
細個睇到有啲抑鬱feel,但其實嗰陣係唔明佢講咩
鍾意d機多過人同故事好多
剩係記得應該係最舊版果陣好細 剩係知係機械人故事 大結局果陣深夜播老母唔俾我睇要訓覺 我臨訓前仲叫佢話返俾我聽大結局係咩 第二朝起身問返佢佢話D人死哂就完左 我一直以為佢老點我

同埋新少少果版真治個仆街仔對住明日香打飛機 同埋朱芬同真治既基情 其他唔多記得
玩返機戰t,發現dd真係俾狗玩。
cg又渣,ui又差,仲要俾營運撚。
舊版都有,仲射左勁多精
我都好細過睇過,細過成日丁明日香
認真 是但一隻家用機機戰都屌打呢隻 無論邊代
仲要俾心機好多,dd啲台詞得嗰幾句。
Dd唯一優點係比到冷門作品入去
等左咁多年革命基,邊估到手機咁快就收皮
最期待係點救返岡釘同智障機
不過睇個款都唔知要等到幾時
本身入坑玩手遊版就係為左新參戰既機 諗住手遊參戰機應該會易放出黎過家用版 但如果佢咁既速度更新D機我諗佢有幸唔執既話結埋婚生埋仔個仔讀埋大學都未撚更新到新參
革命機改個尾係男豬同流木野一齊就得架啦
牆紙最好死撚左佢
咁又唔認同
我玩機戰T
未爆機的
以家去到39版(真係懶)

但已經冇心機
加PP 一隻神高 垃圾攻擊都過萬
地形?咩黎 食得嫁?
跟住就係一隻無雙咁打完場
退左6set ios 等ban
未BAN學咩人退!
機戰v開始已經易玩到傻
V靠魔神zero
X靠正樹
T靠神高
講緊x t玩菁英都係一下一件
z2到t最大既問題就係難度太低,得og有挑戰性。dd玩法係有挑戰性,可惜個營運on99
睇你點諗 對我黎講剩係被營運當狗咁撚已經一定係排到最底 無論佢咩設定 設定幾好都好
真係太易玩,要自加難度唔改機之類。dd 要利用地形先有機會贏係有d成功感。不過屌,除左有難度就其他都係一pat屎,仲有垃圾營運
駁唔到牙ching
但仲有樣難度係DD獨特既 就係你要抽到岩type 既SSR 佢個難度係唔係話你拎張SR突滿+5 可以真係頂替到無SSR拎部機去用地形攻略呢..
仲有書個問題,想升多幾部機都唔得
唔記得肝左幾多部1000場 先養爆一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞