[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
又玩返
佢一直keep住一個用黎睇故好似係
以佢個進度應該想挑戰omega 4週年
刷完75場
留咗張ss卷一陣搏下抽新野

孤獨玩家
見到三張精神書家陣真係毫無心態起伏,淨係覺得仲玩緊真係好折磨自己
辦工掛機唔錯 收工就做其他野
其實講真 個營運唔bam我 我都應該頂唔到好耐 最多係login同齋打活動咁 因為除左掛機真係無野做 掛撚完食鎚或者賣鎚又虐待自己咁
掛駕10? 同埋d 3倍劵仲未洗哂?
駕7黎 呢個分身之前放置play
仲有成12張3倍劵
個ac成日中重複 大波蓮同黑三一都三張
開左新池,等被ban
SS中舊巴巴 繼續養生
隻垃圾game skip咗我每日一抽 明明頭先仲有 開新池就無咗
戻る
超級機器人大戰DD製作人的信
非常感謝您平時對超級機器人大戰DD的支持。
我是製作人赤井。

我們正在開發新遊戲規格並預計於11月中旬導入,為了說明追加至超級機器人大戰DD的此規格,因此寫了這封製作人的信給各位玩家。

本次將說明有關能交換駕駛員養成中所使用的『書』之新道具,
以及為了獲得此道具,定期舉辦之宣傳活動內容。

關於超級機器人大戰DD的駕駛員養成,與『書』相關的規格,
我們收到了「缺少像鬥爭或討伐等,可以穩定取得任意種類之書的手段,因此無法培育想要育成的駕駛員。」這樣的意見。

營運團隊也感受到這個課題,本次將預定於11月中旬左右設定能使用道具與任意之書進行交換。
此外為了能定期獲得此道具,我們將隨時舉辦宣傳活動。

在某些部分設想不夠周到造成了各位玩家的不便,不過為了使玩家能夠在更好的環境中享受遊戲,接下來也會不斷進行改善。

今後也請繼續支持『超級機器人大戰DD』。
戻る

伏伏伏伏伏伏伏伏
無課儲石抽左兩週都冇張新卡,
唔玩了
就係想抽埋明日香先決定玩唔玩
無課儲到兩週 射晒唔中想棄真係好正常
佢pickup個機率低到爆
上次巴巴紅蓮俾人屌完都唔肯改
抽中哂 但bam了
2號機血少加攻
零號機防機

大家點睇
首抽都冇用晒啲石+之前派1100,
只做日任其他乜都唔打,
活動75場要你分開打我已經想屌爆佢老母西,
已經抽到保底佢都要夾其他野,
仲要保底果張中pick up機率係比較低
我唔敢抽 淨係抽晒劵就算 同佢鬥長命
最on9係5step必ssr嗰下都要夾其他野,伏到爆
香港psn係咪打算唔岀g gen預購
睇omega就知佢開頭屈人課金 之後先慢慢佛心
千祈唔好中計
港伏做野不嬲慢到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞