[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
?????
OMEGA?

好彩DD無出, 照食花生睇佢執
都係接受唔到3D主機機戰入面最玩唔到落去就係機戰XO
有古鐵真係有機會出大積加架...
預定就實有
不過會執先
無錯, 依家睇黎DD未捱到出咩正角就會收皮先
連SSR都要用舊模出兩招先肯再出兩部新機
其實唔明出新機係呢個時候都唔出啲超高人氣主角, 出兩部EVA配角
真係唔覺得係危機有需要救
有冇人玩kof all star
我都唔明佢d模組全部有得炒返舊機戰黎整 加機應該係最容易既事 d技又一早係機戰分好哂有哂動畫 是但選3招出r sr同ssr姐 一次過更新一章加十部新機都無所謂啦 越多新機越引到人抽同練
佢今次出新角色係跟劇情,如果想救銷量應該要透過活動出新角色
同埋eva呢兩位配角,人氣其實已經高過好多其他系列嘅主角
要畫 唔係好似3D咁要模有模 佢連封面張圖都要畫
兼用咭
所以佢開Ser個陣已經講緊冇可能好似X-Omega咁輕鬆加野
咁算吧啦 2週年佢未執再返黎望下好過啦 咁撚少機既機戰
仲兩周年
一周年都捱唔到啦
最可惜既係革命機第一次參戰就收左皮
X Omega啲crossover根本痴線,加乜柒都得,同之前又係有個痴線手機動作驚crossover成步堂龍一一樣
革命基連第二部機都未出就棄左大半人仲要課長
GBM個po..叫人玩支那驚屌返人轉頭重要屈毛 黑金外掛支那討厭政治撚齊聚GBM 棄po算想叫人入GBM坑都要望望個班連登仔咩料先 都係機戰Po連登仔高質啲
等唔到流木野出就收皮惟有希望下個月公佈新機戰可以入
齊心退款
唔想歧視Seed撚但個班人好多都係也咩囉fans
我由班人一開始討論黑金果陣已經棄左po同坑
玩開機戰嘅應該好多都係打機老屎忽, 係高質啲
不過都冇用... ban晒
咁明點解咁低質了
多數鍾意玩機戰既都有咁上下年紀..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞