[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
當年兩套追晒
智障機睇到3集已經當笑片睇,睇到結局都唔知想點。自此正式black list大河內啲學生建國動畫。
當年覺醒真係j左好撚耐
尤其結局last fight真係好正
唯一不足係全3d
如果半手畫應該上到神檯
手畫成本太高啦,機啲既話依家應該得sunrise有錢做到,但sunrise寧願投資偶像動畫,都唔肯投資俾新機戰動畫,最多都係炒冷飯。
不過全3d都可以好熱血好靚,蒼穹2季入面,島上啲次世代覺醒嗰場又係j到出血
我連創聖LOGOS都睇晒
我都睇晒,但劇情廢到睇完同無睇過一樣,淨係記得男主極度中二
機攻隊當年生錯時代
人設唔吸引 結果d人走哂去睇革命雞
革命雞設定同前期明顯吸引好多
最後俾一隻臭雞搞臭哂成套劇
係咪寫字個套
個套究極垃圾
冇計
愛生活突然間爆紅,冇人估到
加速連第2季都冇埋
係,我當年為左知邊個係狗轉世而睇晒。
點知最後提都無提過。
依套好似係完全獨立作黎
同舊兩套完全冇關係
智障機第3集就開始爛啦,選學生會長嗰集直情睇到我眼火爆。成班角色都傻既,得工口工口腐智力正常啲。

我印象中嗰季係智障機/翠星/機攻
我一開始順序係智障機>翠星>機攻
最後係機攻>>翠星>>>>>>>>>>智障機

始終平井面係原罪。隔離蒼穹劇情機戰都一流,但普通人一見到平井面就話唔睇。
當年無留意,見一樣名咪睇。
點知唔只劇情垃圾,連歌都完全比唔上前2季

賣帳 本身hea玩 有1000石
有意tg https://t.me/two_014
最後一集播番以前D歌就算 成套野同創聖根本唔撚關係 合體變撚左得2部機合ON99
救世主
退撚完錢之後我居住仲咁on9升撚哂dr卡
蒼穹至少叫老作品
個時仲有人接受到平井面所以觀眾唔算少
機攻隊就唔得鳥
想推俾朋友睇都因為平井面而唔想睇

wonder swan 有冇人唔知係咩
好似係第一次玩機戰 果陣儲咗好耐零用錢先買到
OG劇情邊到有得睇番哂
有,係呢個群真係大家年齡都有返咁上下,哈哈
機戰IMPACT既始祖
3集合埋=IMPACT
買隻PS3 OGS
我第一隻機戰已經係GBA既機戰A
應該唔太老
GBA唔係仲早過WS咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞