[I/A[[林奠營運]超級退錢人大戰GG[16]我冇錯 錯嘅係世界!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一個月前通知其實都夠啦 除非你係好重課 但理論上佢清零完應該轉新季都會有賠償方案架? 呢d位通常課越多就越多資源派返俾你 理論上 除非完全清完又無野賠/派
賠償同你effort不成正比
例如你有5隻+9球員 佢比得2隻+5球員你
要知+9難刷過+5好多
多謝咁多位bro教學,成功退到9成款項
如果係咁你諗清楚退到就棄坑退唔到就繼續玩咪試下囉
但唔好下下諗退款呢個手段 因為唔係次次成功同埋自己個acc會入左black list
真係賠條數唔岩既咪睇下有無其他玩家發起活動屌鬼向官方投訴
嘩 似林鄭呢下 真係退撚哂佢 仆街笨大
如果係將你嘅level100 特性+5 輻射 清零 俾翻招紅蓮r技你
你受唔受
而且其他玩家屌鬼屌一日就冇咗火
警告完有bug warning完 之後無啦啦第二日又出多份公告串過7婆咁話我一定bam撚柒哂所有用過bug既人 之後放置左成個星期更新完無事 第二日出新pool新技全世界都課黎追 追完一個鐘先bam人
真係串過7婆
自己諗完個後果咪去做囉 分析埋俾你聽退同唔退有咩分別 成年人自己決定啦
我個ac放棄左好耐 唔知退唔退到 課左最貴果個
想問下apple退錢係咪限7日內 定30?
屌 我發現apple幫我退埋個日其他game課既金
Me2退多5000yen
隻game Ban完人突然做D好佛心o既o野
1) 抽到某2張新卡有Bug送掉落x倍同不同種類o既券
2) 刷鎚而家一關掉落應該多o左1倍
鎚佢跌多100倍又有咩用 我本身由佢刷都刷到幾百頁啦 問題係餵鎚同賣鎚個設計仲停留係90年代
佢想ban咗你咋傻仔 一定係bug嚟
我好撚肯定
佢要壯大班保王狗
你地有腳本o既要體諒下艾瘋人 =_="
我都係iphone撚 不過已冇所謂
就算唔講掛鎚 佢餵鎚同賣r鎚個問題都未搞過啦 仲停留係90年代紅白機咁撚樣
嗰班唔撚課嘅,你整得更好都唔撚會課架啦⋯
嚇走晒啲課長
姐係代表我哋計劃通
佢哋要改數據就死剩種
悶得濟走去down 左隻機戰V 改到大和號閃過昆霸過下癮
呢樣真呀,成個ui都不知所謂。肥料同卡又撈埋一齊,餵肥料又麻9煩,其他game 餵肥調下數字就得,佢就要慢慢按,一次只可以按12個。擺明waste 9你d時間
有冇人知道APPLE點先退到一個月前既款
我send email去 話隻GAME多BUG 亂鎖 我冇用BUG都照鎖
香港既職員都係話退唔到 我叫佢比原因點解退唔到
佢又唔講 叫我自己睇細則 明明都冇寫清楚 仲話唔會再回答我問題

我D email係咁多單課金用同一封SEND
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞