[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(88)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我係唔會推貴過隻機既線 因為我覺得條線太貴不如買多隻機 除非隻機已經到封頂
以前因為D膠野 上過去一次
本身唸住問完無就走
點知個老細竟然提供左另一個解決方法比我
上去之前完全無唸過會佢會咁鬼熱心幫到我
幾錢
用住原裝先已經夠
聽到厭/壞先換啦
成日換線既會好傷插座同埋好哂錢
JABEN
頭先再忍唔住再試吓,我覺得佢係中高音有啲凸出,去營造出好前、好貼耳嘅聲音,但依種聲音就真係要只聽女聲、小提琴先啱😂
主要聽廣東歌有咩7,800嘅耳機介紹

本身用緊EarSonics ES5想升級
Campfire IO 係咪真係好唔掂
Under 3000有冇其他推薦
利申聽人聲多 但都雜食
依家用緊magaosi k5
final b2, b3
CR-V1聽日就到了
想問下e2000/3000/ma750會唔會屌打im70? 用緊im70
仲有無其他推介?
新手一問
如果用iphone 推b3,係咪要用耳擴?
唔洗
請問耳機撚巴打,呢兩款邊隻買得過?
就咁睇下面抵好多,但會唔會差好遠?

https://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=99362
360eB 音霸 earbuds EXTRA+ BASS 5.1重低音耳機
原價$999(佢話) 6折$599

https://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=123890
X-mini™ XTLAS+ wired xoundbuds™ 入耳式耳機
原價$899(佢話) 34折$299
有冇人部ak player update 咗上1.31
個新功能v link 就係YouTube?
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞