[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(88)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Dx160
見sp1000m做緊promo,諗住買完放返lyra II同thunder cable出去都抵屌
但一搵2手網就見有好多全新,都唔知幾時先放得出
一樣淨係想要部sp1000m 但自己已經有CM
仲15、16緊
咁應該諗買1000m有野送 而唔係一次買3樣野
仲等緊隻N8,原本諗住買黑磚跟住再儲錢換線
大家點睇cross lambda future 條線?
其實部1000m 入唔入手得過?上網睇無咩正評咁
仲有Brilliant force core-8 同埋clear force core-8
但其實 3000蚊雞既PALY 係咪直接插IPHONE冇咩分別
咁一定有分別既,如果聽得出的話,係睇你鐘意乜口味,帶張SD CARD出去慢慢試,如果會試sony的話,就要開個folder叫music先放曬d歌入去。
真係聽唔清聽唔透......

今日第一次試聽 插IPHONE SE

感覺 SE 535>315>425>>>>215
咁我係咪其實用邊隻都無所謂
隊條ccdd落just ear listening 中高頻好靚同高頻能量感好高 係低頻量感有少少不足 睇下煲佢一排點
熊仔多數應該有現貨wor
其實fender係咪真係易壞...
如果三年前嘅campfire jupiter 同 campfire polaris ii 比,有冇得比?
呢排肥花好多人放tg334
之前冇咁誇張
新手一問
上網睇111 同334 都係客製耳機
可以2手同有現貨?

小弟都想換耳機所以追緊post
(用緊w10)
上TG335
琴日入左
比多少少

不過建議入111
111真係好撚柒好聽
之前有對 但係個排等錢洗放左 家下都心思思都入返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞