[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(88)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁如果29999 金磚加Z1R嘅組合呢?
可以一試 但唔係未必係最好 金磚發揮唔到z1r 既全部實力
用緊黑黃鸝諗緊升級 可唔可以介紹幾隻差唔多取向既

心理筆直係接近2皮或者小超
sp1000m green 好差?
如果對比起黑磚
之前剩係試過sr15 覺得冇驚喜就冇再試其他ak 機
差唔差就唔評論 只係講變死貨佢一開始定價過高 色又唔靚 一出成2萬 咁點解唔買金磚或者墨菊 或者上sp1000 後期自己出部rg 打自己

黑磚同sp1000m green 我都係會要黑磚
睇咗第一頁+睇咗幾版你哋討論
我想問係咪冇人討論電莖耳機
想要2000蚊左右嘅藍牙電莖耳機推介
Google咗好多隻 15/16
L&P 用過部L3
聲真係唔錯但操作都真係智障
最後頂唔順放左

btw新機有冇4.4?
3.5 2.5 4.4有齊
薄android機
估係中階機
行android 唔係自家系統應該會無左啲on9操作
有啲期待
係咪model?
之前英國讀書要飛十幾個鐘都係用bose qc35,戴咁耐唔會唔舒服,之家返工坐黨鐡巴士都日日用,不過啲音質就

如果你講緊sony wireless 最新個隻,我只可以話同overear 嘅無得比,不過wireless黎講應該無得輸
你問新機咩model 定我用過咩model?
我用過L3
新機我唔知
新機係咩*modelsor 打錯
想下Acoustune而家d耳機出到成五千都有,值唔值呢個價
早兩日聽完1695ti
覺得值仲差啲科埋水
呢個表情,明架啦
新手想試cm 請問大佬們點睇fitear?
本身玩sd4s 黑磚 聽開jpop
同埋想問有邊條4.4升級線推薦
你睇樓上咁多人講就知正 而且好多款都係夾到黑磚
你仲要聽jpop
萬幾蚊budget嘅cm有冇邊隻band sound同電影soundtrack都啱聽?
未公佈
淨係知單4497
放airpod第二代齊盒齊單$400,22/10先喺豐澤買
https://t.me/airpodddd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞