[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(88)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
都係多啲清潔,用完抹好收好佢
想問下有冇巴打知道IER M7全套保養到2020年5月值幾錢?Thanks
想問吓如果想背景唔夠出係同player有關定同線有關用緊雙子座同AR M2
換過隻新嘅俾你?
岩岩路過英京買野 試左下
AK Sp1000m (冇2000係枱試)
我用334試發覺真係好好聲 同我部100ii 差好遠
好似另一個世界咁 唔能夠想像2000會係點
同埋岩岩發現原來有半模呢樣野 仲要幾舊水就得
可以解決左我成日跌出黎既問題 有冇巴打用過
係唔係可以帶得好實 好似cm咁?
想問下有 2.5mm in&out既入門AMP有冇推介
budget 1000左右, 見好多入門級都係得3.5 only
唔該晒
全新黑磚而家幾錢?
早兩個月79xx,而家唔知。
想整64 cm有冇咩鋪頭 有得整又幾好?
想問mh dw sr 呢啲代表咩
係咪建議一買就上到最盡?
mh係個系列名 係主力調音個位原田光晴個名mitsuharu harada 簡寫
sr 係studio reference 簡寫
dw 唔記得點解 但因為335以前係兩個版本 所以其中一個加咗DW

上到盡你D錢同器材夠唔夠燒
多謝巴打 好詳細
錢唔夠可以儲耐啲再買
想直接買完退燒 反而怕遲下又換仲重皮

但黑磚係咪會唔夠推?同埋原廠淨係跟3.5線?
4.4升級線有冇推薦
fitear 上到貴CM就TITAN但dap推唔起 非CM就est ti 但兩隻都係3皮

但fitear 隻隻係唔同聲 所以唔一定貴就好 要試清楚邊隻鍾意先買
dw 好似解做 double woofer
玩耳機嘅無話去到盡頭
永遠都去唔到
建議巴打唔好衝動一下all in
不過一步步升級其實都幾哂錢
直接買條貴價又鍾意既 慳番D錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞