Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
或者咁講
人為ac+唔包
非人為 先包

我試過一次aw s3粒電有問題 顯示60幾%電 之後話冇電熄咗
然後 我打同apple 搓左好耐
香港員工話點都扣
新加坡嘅員工話非人 就唔扣
最後冇扣
建議你想清楚小小 可以留電話等apple 員工打黎 (9個字號碼好似)
感覺認知比較好
你都痴撚線 你咁撚冚家富貴就唔好衝出嚟柒爆自己窮 叫人edition加care啦 直接買個隻算吧啦你條粉腸
想問下大家有冇試過有同樣問題

前日係士多買左隻series 3 gps版
琴晚差到100%就熄左隻錶訓覺
今朝一起身開番得番95%

係我自己隻錶有問題定係點?
定係放一晚會冇咁啲電?
(熄左機大概放左10個鐘)
我都想知

邊到有S4 GPS版
好似啲貨消失野咁
上哂支那
新手想問GPS版冇手機係身仲可唔可以連耳機聽歌
我而家用緊Applemusic
你都戇鳩鳩 換隻翻新怕你嬲 Check唔到翻新s/ n當全新 講真Apple呢啲高級野唔啱你 用番你隻假勞啦吊你老母
Apple Watch update 唔到watchOS
6.0.1 定 6.1beta 都fail
可以, apple music download先再offline聽
大家有無買埋可以叉aw 既尿袋?
去旅行可以兩邊一齊叉,唔駛帶多條線
thx

由S2 上 S5
本身用最平版Aluminum
因為日日都戴,所以諗住㩒戴啲就換咗titanium
(睇上去其實唔大分別)
巴打買現貨?
真心建議大家唔好買LONGVADON皮錶帶
帶咗幾個禮拜仲係硬梆梆中哂伏
唔講以為帶緊硬膠
Btw stainless 都係同價
S4 stainless steel用過 佢寄過黎收到後再寄返過去
換隻全新(check 過唔係翻新s/n)
的確真係玩具錶黎
我係apple 個 watch studio 度自己配咗Milanese 錶帶,9月中訂,10月頭DHL 到。
熄隻錶再開就ok
我上次都係咁
Reboot reset 再pair up過都係咁
無啦啦個界面咁奇怪
係咪轉左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞