Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我都係用緊s5黑鋁版44mm ,開心使用中,超正

完全唔覺得充大頭,各有所好.
我又真係無試過夾親
咁每個人筆直同需求都唔同
無話充唔充大頭既
功能上鋁版同其他無分別
不過我見其他人用不鏽鋼
自己又心動想試下玩
其實我自己無清過background 咁濟
D功能都開哂 電又唔覺流失好多
始終都係輔助物 夠用1日已經好夠
敗手入左 s5
4千銀好心痛
請問有咩防塵殼推薦?
因為工作環境好多塵
20號之後無左個月份顯示,有無人識搞
真係戥你唔抵,咁都收負皮
有無人有留意過升左watchos6 set左天氣係錶面
長期拎定位。以前os5都唔會咁
已經定位set晒 只限使用時
你點做到3日一充only睇時間?我兩日一充都覺得危危乎,所以日日充
其實係因為有人因為隻錶就覺得自己高人一等 用鋁版就係無錢同on9 如果有睇前幾個post 有條on9仔直情無聊到走去google鋁版爆moon的相去不停post去踩人
(睇上面reply都知邊個)
佢平時夾慣洋腸冇問題既
低等動物只會望高處 唔洗望啦 話緊你條生滋狗🐶管里員”🤣
其實佢不嬲都會定時定候check你location
iOS 13/WatchOS 6 開始apple好似想終極透明
會用就show

電量無分別
我就真係唔care 只係客觀事實有人覺得自己高人一等
出面堆waterpoof case?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞