Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
AW S4 上左6.1後,平均每小時用5%電,8點帶啱啱捱到返屋企......算唔算食電?另想問下有咩皮錶帶推薦下?
S4 6.1 夜晚臨訓12點戴到第二晚8點, 仲有50%
咁勁!?我已經冇開backgroup refresh, 熄左冇用通知,冇裝APP..........打個電話去apple做 remote testing話hardware and software 都冇出error....究竟係邊度出事?
我background refresh, noise detection嗰啲全部開齊
不過上os6之後成日叉到95%就停撚左,長叉住仲會跌返落90%
有冇試過reset
你咩都熄哂都咁食電肯定有問題
正常咁樣用兩三日都得
買左大半年,冇care,可唔可以強行拎去精靈度整?
你話電有問題就可以擺低比佢check
唔好比仆街精靈唔想做撚走你
今日健身記錄同手機同步唔到
啱啱買咗 S5 鋁版gps,想問原廠條米蘭磁石鋼帶同副廠嘅分別大唔大?
我見有間賣緊 $118 (非淘寶)
S5 6.1 點幾用到而家得返 80 屌佢老母呀
有無人有用開邊隻expense trackr好用?
好簡單剩係揀類別打幾錢就得
本身iphone用開隻app無出apple watch app
原廠磁力吸力好強絕對唔洗擔心
副廠果啲你預用半年就愈用愈甩
明白,咁我買原廠啦
另外想問,會唔會好易夾手毛?
利申:手毛唔算多
睇你毛質只何
粗嘅比較易夾
我隻aw 差滿電之後繼續放係差電座會發熱係唔係正常?
同埋滿電後每隔幾分鐘會斷左充電再彈岩岩放落充電器果個icon
吸力強到叉電會吸埋一舊
60日?
60日 琴晚online 買左了
咁即係好定唔好?
有冇邊度有舊色嘅原廠leather loop賣? midnight blue, forest green 果啲,thx
好過戴戴下fing甩
我就係怕副廠戴戴下條條fing
講真 $118 一條不銹鋼錶鏈,仲平過iPhone 機殻
真係有少少淆
Google 買起fitbit想加強彈藥挑戰apple watch

我諗重寫個wearos 應該有可能嘅 wearos堅垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞