Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
想問下大家個whatsapp通知會唔會震
乜野app都有震淨係whatsapp冇
係咪我問題
我都係,同一情況一樣
Always on 有冇 shortcut
而家開關好多step
手機whatsapp本身有冇震?(wtapp個setting,唔係iphone果仲)
我懷疑係我熄左,琴晚開返再試下
如果iphone 裝左wtsapp 同 business 版。 咁aw 可唔可以兩邊都有noti?
兩邊都會有
唔該你
屌好撚食電,都冇乜點用過,係間中睇吓通知
已經冇野係錶面

開唔開 always on 都差唔多
新手想問下條原裝鋼帶(一格格唔係磁石嗰條),除左淘寶仲有無其他平啲嘅同款錶帶可以買到? Thanks
粒數碼錶冠壞咗 又噤錯左防水粒制 轉唔到出水 reboot都無反應 點搞好
可以試下nomad
我既apple watch係關於本機既相片有10幾張 ,但係我部iphone冇將相片設定我的最愛,去左蘋果搞可能iphone問題要洗機,有冇得唔洗機又解決到問題
搵藍精靈
隻apple watch add唔到credit card , 可以點搞
"無法設定apple pay 設定apple pay時發生錯誤"
(係iphone成功add左)
有冇人部電話睇完片之後apple watch 就會出現now playing 嗰到
仲要係每次一拎起隻手睇時間一定係嗰到已經冇再播片
電話嘅control centre 都冇播片
想問係咪bug 黎 好煩
試下係wake screen 嗰度熄咗 Auto-launch Audio Apps?
想問下各位巴絲如果未過保去士多整爆mon要幾錢,我果隻series 3 黎
S4 都係同你差唔多
平均兩日一差
68%
你好好多喎
鋁版用藍寶石玻璃錶面?
https://support.apple.com/zh-hk/HT204665
Apple Watch Series 5 (GPS):鋁金屬錶殼、藍寶石水晶玻璃、精密陶瓷錶背以及第 2 代光學心率感應器
我同你差一晚姐 訓一晚用10-15%
岩岩買左series5
都係唔多識用
流動數據係咪要update到6.0.1 先用到
買咗舊版Apple Watch 依家5.3.2 好似用唔到流動數據
得左,唔該巴打

點知依家到連唔番電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞