Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
google 呢隻跟尾狗好心就收下皮,平板市場比apple食返曬
親生仔機就出到pet屎咁,香港重要冇行貨,其他廠android 機係度吊鹽水咁
都唔知佢想點
依家邊到買s5 有d 優惠? 慳得就慳
SmarTone
基他乜皮乜尼龍可以買下副廠都冇所謂
米蘭我真係唔夠膽買
沒有Gps 版
我都想講
真心一問update緊watchos由佢擺係charger
之後電話跟身會唔會炒左個update

想請教呢D watch face點整? thx
SmarTone 無gps 版
可以留意下 studio A / D&G 11/11有機會有優惠
上年XS Max 平$500
thz
不過今個月SmarTone 網店有優惠
但唔知apple watch 有冇份
暫時今個星期係11 pro & 11pro Max 256gb 減$500-600
以後換iphone 都等11 12 月先,真係遲買平幾舊
因為iPhone 已經炒唔起
電訊商/特約零售商又太多貨放喺倉
唯有平啲清走
唔夠貨先再同apple 攞貨

第二個係wallpaper
另外兩個係假
一開始 Android 個發展方向錯晒

entertain D 毒撚 An9 有乜用,都搵唔到錢

睇佢咁廢係擔心 Apple 放慢腳步唔用全力去出 product
重好撚蠢
可換電同3.5mm頭都學apple 咁cut咗去
明明android 可以用呢d方法增加自己獨特優勢
有冇得係錶上面控制 AirPods pro anc 開關
播緊歌嗰陣有
係左下角 AirPaly 嗰度
新手一問,有無除咗原廠以外嘅facedown黎用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞