Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
用咩mon貼?
AT 牌子 full mon 玻璃貼(有黑邊)
所以我買hottoys算
我都唔想用mon貼
但鋁版只係強化玻璃,好易花
如果真係接觸不良,到時再掉咗塊mon貼
我都知一分錢一分貨
但不銹鋼版價錢貴一倍
但次次經過apple store又好想買
幾銀?會唔會touch唔好?
$138,買咗未貼
試完話你知
$138一張mon 貼
用住先,唔好用咪裸機囉
Apple Watch 唔想買太貴
始終同iPhone 唔同
我就咁睇:
我用iPhone 打機、睇片、WhatsApp 、fb 、上連登
AW 反而用得唔算多,加上好少做運動
遲啲試埋個睡眠偵測,睇下準唔準
發覺買完aw個幾月
用得最多都係睇wtsapp果d通知同ticker
好彩平平地淨係買s3夠晒用
我有諗過買S3,但S5個mon大啲
始終個mon太細,撳計數機都難撳
話說,我watch上面嘅 citymapper,顯示唔到我儲存咗嘅地方/站,重裝過app都唔得
有冇人有同樣情況?識得點搞?
近排轉返會去IOS,依家IPHONE IPAD AIRPOD PRO,錶用緊ticwatch pro,值唔值得平平入隻AW S3?
去apple store試戴下先
4/5薄d mon大d好戴好多
有新買新,S5
冇筆直了..見平平見想換埋一套..雖然S5先算真係錶,我11pro,又買完airpod pro,那有咁多錢
除非真係唔夠錢 , 或者想平平地初體驗就買 S3
否則,有新買新
40mm 嘅 S4/S5 錶面仲大過 S3 42mm
買完S3怕會後悔唔直上S5
好多魔鬼呀...不過真係入唔到S5啦..
買唔到S5, 咁索性S3都唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞