Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
原裝果條幾年前都想買,但無勇氣。

如果買左,都用到幾代,其實抵玩
Ti靚啲定Stainless steel靚啲?
Nomad ss既係對應返apple 3xxx蚊嗰條個款?
我用緊Nomad Ti, 冇用過ss. 我覺Ti外觀唔錯,又輕。

另外Ti 黑色講到明係用DLC method 整上去,但ss冇講。

你可以話nomad嘅Ti 係對應返apple $3579個隻。但提返佢地係用唔同金屬嘅

我個時睇到都心動。等咗成個月先忍唔到手買咗。

最後發現冇買錯
我買Ti 版, 我個時係直接響nomad個網買
Apple 隻錶帶都有taobao貨,仲要抄到十足。但金屬材料一定呃唔到人,用落就知。
一係唔用啦,仲要假嘢仲要用taobao
我用緊Nomad Ti, 冇用過ss. 我覺Ti外觀唔錯,又輕。

另外Ti 黑色講到明係用DLC method 整上去,但ss冇講。

你可以話nomad嘅Ti 係對應返apple $3579個隻。但提返佢地係用唔同金屬嘅

同事話果條nomad 鈦二千幾但睇落同一般淘寶貨冇分別 好係好大條 可能佢用鋁款aw所以睇唔出

用緊原廠果條鋼帶都三年 又穩陣又方便 最好係個design 試過去浮潛唔洗拎螺絲批拆出黎改size.
Apple 隻錶帶都有taobao貨,仲要抄到十足。但金屬材料一定呃唔到人,用落就知。
多人買分辨率高多人抄係正常既 錶呢 好多時隨左自己睇都會帶比人睇既 不過就算三千幾條錶帶用鋁款都真係著起龍袍唔似太子 一眼就知淘寶貨啦 要分睇真假睇錶殼就分得出

又想矮化鋁款
人哋鍾意買鋁版配3千幾錶帶係人哋自由
各人有各人喜好
條友係咁架啊
成個po都係佢串緊人帶垃圾鋁錶
條垃圾又改名
之前叫管理員
block咗好耐
原來改咗名 唔怪得唔認得
我好耐追post, 都知講緊邊個...
APPLE原廠果條鋼帶係咪唔會花架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞