Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
即係點?
我自己用緊
係幾令,但係著恤衫出汗有D辛苦
有D想買條皮/布帶
落架一個月已經咁快冇零件
下,鋼帶已經算透氣唔黐汗
你用皮咪更加黐立立
real?
咁點算好
我當時覺得襯衫靚D先買呢條帶
皮革吸得太多汗會臭
加上皮唔可以用水洗
真皮本身有皮革味,會遮住汗味
如果流汗多嘅話,皮嘅味會遮唔到
之後會好臭

如果你係買假皮,咁吸咗汗就臭到仆街
有冇人喺呢個網度買過錶帶 ?

https://www.pimandun.com/shop
你係拎落store 定用快速更換?
攪到我都想換 想要always on
如果ac+過咗期,比錢整換唔換到新野呢?
我仲有隻s2 ss, 唔知換唔換到隻s5 返黎
想問下點解我尋晚叉電叉到95%跟住熄佐,但今日開個陣係100%
出左事就會覺得買左care真係好......屌佢我隻S4一個鐘冇7%電,第一次落store佢叫我打上去做remote test,出左report話一切正常,叫我落返store。

咁我落沙田排隊啦,精靈幫我隻錶同部11 pro都做test,話電係100%冇事喎,hardware同software都pass喎,多數都係電話啲app同setting出事,不停connect 隻錶用晒啲電,咁佢幫我熄晒啲gps呀搞過下啲setting咁,同我講話就算送去維修部都可能就咁俾返我咩都冇整過架,又嘥我時間,叫我返去睇下有冇改善先.....當然係冇啦。

咁我又把心一橫砍掉電話同錶重煉,唔restore backup,重新set機啦,都係一尻樣............我都冇話想好似啲師兄咁2日1叉吖,想夠我用一日啫.......乜能都熄晒先用到一日,咁反智,不如唔撚好用啦!

P.S.有清提過我唔好咁易俾精靈撚走,sor.....另你失望,我會去再戰!
其實你堅持送去維修 最後多數比返隻翻新你
唔好咁易比人打返轉頭啦
btw記得好聲好氣佢地先會盡人事幫你
係咪加錢換機就有得上s5?
係我即衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞