Apple Watch 用家討論區(32)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
又係你依隻冇腦傻鳩,縮返入你老母個閪道先,唔該
門市係咪無貨
可以
如果而家出series3仲買唔買apple care好?
佢本身係咪包一年保養
我粗用無買
知唔知邊到仲有series 4 清貨價
柒你老母
apple watch s4 LTE
落街唔拎電話 依家係咪收唔到whatsapp?
成隻玩具膠錶咁
有冇人用過個快速更換服務? 有啲野想問下
屋企人喺英國想買隻lte
番到香港用唔用到架
你係咩問題換? 使唔使收錢或者扣一次意外損壞quota?

因為我隻S5 個指南針 有時work有時唔work, 本身想用express replacement 但hotline話係唔係都會當一次意外損壞扣一個quota, 另一個直頭話如果check完唔係隻錶硬件問題,只係software問題(或者話佢地check唔到),我就要俾晒成隻replacement嘅錢.....
想請問你地whatsapp係咪用whatsup呢個app黎代替 是因我係apple watch上到send 訊息有時會send唔到 send左之後 對方係收唔到 唔知點解
似囉 我都唔肯定
唔係平就要買架ma ching隻錶先千五 你apple care+都佔左個主菜三分之一價錢
有無人用天文台個 Watch app 擺係錶面唔識自己 update 有無得搞
原裝嗰個啲資料唔準,HK weather 又唔 support 圓形 complication
Edition 係1299
邊到有4代 LTE 做緊優惠?
2xxx蚊玩得過
3,4千蚊有啲over
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞