[死海鹽]濕疹輕鬆斷尾

724 回覆
145 Like 7 Dislike
有冇巴打牛皮癬用完死海鹽好番?
我差唔多全身都有,好痛苦
睇左好多中西醫都係唔得
有冇邊隻香港有賣,推介下

巴打add我 telegram
diunasing

巴打你既青春重有救 快d搵我
我最近塊面都好痕
晚晚訓覺都會不自覺地r得好狼
不停甩皮
本來我已經皮膚易敏感泛紅
而家仲要又痕 又要r傷d皮膚
頭先搽完cream塊面那左一輪
死海鹽會唔會都好那架
睇左好多中西醫都係唔得

巴打add我 telegram
diunasing

巴打你既青春重有救 快d搵我

你睇到未。。我知有幾痛苦,唔訓住睇下你會唔會睇到
袋癬可以?
各位巴打
我之前用iherb死海鹽浸完(用左一大袋)
已經好返左
加埋自己整濕疹膏
依加暫時三個月冇返發

屋企仲有啲淨低 我諗仲有3分之2咁多淨低
請問有冇巴打想買少少試下?
我可以分裝幾袋咁
可能500g一袋
再議啦
有意可以留言或者pm

祝所有濕疹巴絲都可以早日康復
各位巴打
已經好返左
加埋自己整濕疹膏
依加暫時三個月冇返發

我可以分裝幾袋咁
可能500g一袋
再議啦
有意可以留言或者pm

有意 telegram me diunasing
我最近塊面都好痕
不停甩皮
死海鹽會唔會都好那架

我都想知
我生係眼皮到,間中會痕,成日都甩皮
但應該唔算嚴重,唔知洗唔洗用死海鹽,怕拿到眼
我最近塊面都好痕
不停甩皮
死海鹽會唔會都好那架

那就點都有少少,太那嘅話咪溝稀少少用囉
用完止左痕唔使r嘛
袋癬可以?

應該可以試,見牛皮癬都可以
睇左好多中西醫都係唔得

牛皮癬最好用埋死海泥,排毒殺菌能力比死海鹽仲高
對暗瘡有冇用
最近依個月生汗癬 生係腳容易出汗嘅位置 無睇醫生 淨係去藥房買左類固醇搽 但有時真係痕撚到仆街 但我又未到損晒同出水依個程度
應該搽一排類固醇睇下點先 定直接用死海鹽?
最近依個月生汗癬 生係腳容易出汗嘅位置 無睇醫生 淨係去藥房買左類固醇搽 但有時真係痕撚到仆街 但我又未到損晒同出水依個程度

利申 由細到大都無試過生濕疹 近依個月先黎

同埋塊面有時會甩好細塊嘅皮碎 摸塊面質地好似乾乾地咁 但又唔痕 係沖涼個時會痕痕地 會唔會都係濕疹?

唔好搽類固醇啦,長遠對傷口癒合都唔好,直接用死海鹽啦,用完即時止痕

唔好搽類固醇啦,長遠對傷口癒合都唔好,直接用死海鹽啦,用完即時止痕

請問有d大面積抓開曬 用死海嚴會自己埋口嗎?

唔怪得你會考慮搽類固醇
通常濕疹人都知類固醇壞處,唔會考慮使用
近幾年面有少量濕疹(皮膚科醫生講),有時痕會出黃色水
平時都好夜訓
試過介牛介蛋介凍飲冇用
死海鹽有冇用?去邊買好?

唔怪得你會考慮搽類固醇
通常濕疹人都知類固醇壞處,唔會考慮使用

上網買個啲死海鹽信唔信得過
用死海鹽第五日了
部份為止痕嘅程度明顯減小
但係而家好紅卜卜(紅嘅程度比未用死海鹽紅) 腫腫脹脹嘅感覺
陰囊濕疹 得唔得
用死海鹽第五日了

請停止使用
用死海鹽第五日了

請停止使用

各位巴打
已經好返左
加埋自己整濕疹膏
依加暫時三個月冇返發

我可以分裝幾袋咁
可能500g一袋
再議啦
有意可以留言或者pm

可唔可以分享下你個濕疹膏點樣整?
陰囊濕疹 得唔得

得,樓上有巴打分享過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞