[死海鹽]濕疹輕鬆斷尾

724 回覆
145 Like 7 Dislike
有冇巴打會買?
可唔可以搭單預埋我
濕疹真係好麻鳩煩
都係生牛皮癬 依家仲要復發好痕
有無團購一齊訂iherb?
一次買唔到四十蚊美金 同埋包鹽咁大包驚用唔哂

仲有無巴打有興趣一齊訂?我同一位巴打10蚊美金就可以免運費 留低tg我contact 你

tel : 96319968, whatsapp me pls

之前係樓主巴打推薦果間shop到買左盒死海鹽
用左2次左右無用 太懶
依家堆鹽放左係屋企都幾阻住
有無住九龍既巴絲想要?
送比你地 不過要去近我既mtr站拎
(無理由唔收錢仲要我山長水遠入黎送比你吧? )
有需要既可留tg

Ps: 我唔係用黎醫濕疹,我都唔知有無效

我黎拎

如果巴打可以俾多過一個人既話,我都想跟機

喊出黎呀我打錯左

Sorry我無追開呢個po 都係咁岩入黎先睇到有人話要
搵左你地,無一條友應我

仲要既tg me: binlundolchunar

無人搵我喎 可能其他人都收唔到
我而家tg你
我用敍利亞番梘都成功斷左尾
巴打們可以試下

聽講維多利亞港泥都有用
想問敷十五分鐘係指十五分鐘不斷搽定搽完等十五分鐘
想問敷十五分鐘係指十五分鐘不斷搽定搽完等十五分鐘

好似敷面膜咁
浸濕棉花,再擺塊棉花係患處上,15分鐘之後拎走
我對手有
好煩
買黎試下先
我都困擾左好耐,第一次聽呢個方法!!!!
仲有冇巴打搞團買
仲有冇巴打搞團買

Lm
有間全天然嘅鋪頭嘅番梘好好用
有間全天然嘅鋪頭嘅番梘好好用

介紹下 痕咗好耐 救救我
lm
lm
我唔知係咪主婦手定咩,一轉天氣d手指就狂爆拆,搽幾多hand cream幾多藥膏都無用,想試下死海鹽幫唔幫到我
本身有濕疹
用完好番好多
我d濕疹主要係面上面仲要係眼角眼皮,人中個d位,唔會痕但係會變傷口發炎出水。
之前有用過死海鹽, 但係用左一個月濕敷都未好返,不過好似真係好左小小。
之後唔得閒用,可能遲下先會用返。
而家睇緊西醫,有傷口發炎就用類固醇一到兩星期,之後傷口冇左就用無類固醇藥膏,我覺得哩隻藥膏幾好
唔會話好快又爛返變返傷口。(之前睇過另一個西醫淨係俾類固醇,傷口好返無耐好快又再爛過,之後不停loop,)
不過淨係適用於面上濕疹,因為隻藥膏滲透力弱而面嘅皮比較薄所以其他部位無咩用
如果有巴絲想問可以 tg: sosad18
我d濕疹主要係面上面仲要係眼角眼皮,人中個d位,唔會痕但係會變傷口發炎出水。
之前有用過死海鹽, 但係用左一個月濕敷都未好返,不過好似真係好左小小。
之後唔得閒用,可能遲下先會用返。
而家睇緊西醫,有傷口發炎就用類固醇一到兩星期,之後傷口冇左就用無類固醇藥膏,我覺得哩隻藥膏幾好
唔會話好快又爛返變返傷口。(之前睇過另一個西醫淨係俾類固醇,傷口好返無耐好快又再爛過,之後不停loop,)
不過淨係適用於面上濕疹,因為隻藥膏滲透力弱而面嘅皮比較薄所以其他部位無咩用
如果有巴絲想問可以 tg: sosad18

我本身手臂都有紅左幾撻,好似損左唔識埋口咁,持續半年左右,用左死海鹽一個月都冇咩改善

上星期去左睇西醫,佢話可能係濕疹or牛皮癬,俾左d 類固醇藥膏我搽,搽一至兩星期冇改善先睇專科,話搽咁短時間唔會有太大壞影響

依家搽左幾日d傷口已經淡色左好多好多 終於可以著短袖出街
我就用緊日本啲濕疹藥膏,幾日迅速好番,日本仔啲藥有效到仆街
https://iherb.co/4ZF9vysP

上次買想改善皮膚既list

濕疹同皮膚乾到爆柝都修復到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞