[死海鹽]濕疹輕鬆斷尾

724 回覆
145 Like 7 Dislike
暗瘡去印有無用架

用泥

泥既話用法係咪都係一樣 係邊到買最好

樓上間舖我有開名

Iherb 買左包呢隻 唔知有無用 今晚試
暗瘡去印有無用架

用泥

泥既話用法係咪都係一樣 係邊到買最好

我去左巴打們推介個間買 店員好細心講解邊個部份應該用邊隻同點用
浸緊 但完全唔拿 係咪落太少
唔是打手
不過cwb 姐姐好好人 介紹得好詳細
買左一盒俾家母,止痕一流
佢話兩湯匙加三分一水
沖完就用鹽水毛巾抹傷口
唔是打手
不過cwb 姐姐好好人 介紹得好詳細
買左一盒俾家母,止痕一流
佢話兩湯匙加三分一水
沖完就用鹽水毛巾抹傷口

係紅色大水桶嘅三分一水

用完出包膠

用完出包膠

Full左三次
Full暗瘡位唔乸 濕疹位可能有傷口 一full乸到仆街
十五分鐘後個位紅腫左 但第二朝就會消返腫 不過重紅紅地
香港邊到有門市買
香港邊到有門市買

https://m.facebook.com/deadseamor/
呢間cwb有門市
對春袋濕疹有無用
我眼皮都有濕疹
甩皮紅腫痕痛
依家比我r到有啲損有啲硬有啲紋
好返少少個陣先好似冇乜野咁
有時上眼皮有時下眼皮有時一齊發
呢啲地方用唔用得?
我眼皮都有濕疹
甩皮紅腫痕痛
依家比我r到有啲損有啲硬有啲紋
好返少少個陣先好似冇乜野咁
有時上眼皮有時下眼皮有時一齊發
呢啲地方用唔用得?

Full既時候唔小心hi到隻眼都乸到pk
如果直接整係眼到 好似唔係咁好?
有十幾年牛皮癬想試下
對春袋濕疹有無用

爬下文,有巴打個袋好得返,唔好絕望呀
早排用死海鹽開蒸餾水濕敷,拿到pk仲紅腫咗一大舊
以為開得太濃啦,再加兩次水都係咁.....
依家試多次加落椰子油到,希望有用
冇用就片咗塊片出嚟算
冇用就片咗塊出嚟算

btw眼位+1,唔知係咪眼位啲皮膚弱啲受唔住?
有冇人試過敷後腫到被大毒蚊咬咁,究竟係過渡期定真係唔啱用?
留名
用左一個星期都無用
比左包野丫媽煮餸了
冇用就片咗塊出嚟算

btw眼位+1,唔知係咪眼位啲皮膚弱啲受唔住?
有冇人試過敷後腫到被大毒蚊咬咁,究竟係過渡期定真係唔啱用?

同問:眼周皮膚太薄太脆弱 敷上去會唔會受唔住
用左一個星期都無用
比左包野丫媽煮餸了

浴鹽拎泥煮餸 苦架喎
牛皮癬 我有計 好翻
牛皮癬 我有計 好翻

點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞