[死海鹽]濕疹輕鬆斷尾

724 回覆
145 Like 7 Dislike

死海泥醫暗瘡同暗瘡印 用邊隻先啱?

我兩隻都買左
可以試下綠色個包
我用完死海鹽再查cream
d cream變哂形狀
好似好唔正常咁
我有濕疹但浸落去完全唔那點解
想問下要攞黎㓎浴,要幾多鹽比幾多水 好似放左好多都唔止痕

去樓主推薦個間買,
有張紙介紹係十份水一份鹽

浸完搽cream都好緊要架
啲手指長期裂開 嚴重重會流血但右手先有 咁算唔算濕疹

應該係
打完波仲慘 成隻手痛到仆街
係iherb買果陣有多一包鹽淨
有冇人需要
tg: @jet312
其實測試下自己有冇食物敏感都重要

但聽講濕疹緊驗係唔準?我睇過兩個西醫都話驗唔驗都得 冇乜大作用

驗下好啲既,認識多啲自己
其實應該好多人gluten敏感,但又經常食麵包果啲

其實gluten好難戒,包同麵都好難唔食喎

濕疹多數都係gluten同黃豆,鹽係有效,但你唔戒都係會生番
琴日終於都買左,琴晚第一次用,可能鹽少水多所以唔那啦
今日落多少少鹽,都仲係唔那 我唔知係咪用錯方法,
反而就咁比D鹽落濕疹個到有少少那那地

去樓主推薦個間買,
有張紙介紹係十份水一份鹽

個個都話去佢果間買,但講完第二間唔好又唔講點唔好
其實測試下自己有冇食物敏感都重要

但聽講濕疹緊驗係唔準?我睇過兩個西醫都話驗唔驗都得 冇乜大作用

驗下好啲既,認識多啲自己
其實應該好多人gluten敏感,但又經常食麵包果啲

其實gluten好難戒,包同麵都好難唔食喎

濕疹多數都係gluten同黃豆,鹽係有效,但你唔戒都係會生番

有得到你唔戒咩 利申冇食gluten野好耐
大把外國野食會寫明gluten free
用左一個禮拜都冇咩用仲係痕到仆街, 半夜就不自覺咁係咁R有咩辦法
用左一個禮拜都冇咩用仲係痕到仆街, 半夜就不自覺咁係咁R有咩辦法

整噴水嗰隻,半夜可以噴下
D噴樽仔係邊到買
我又係無用,我個FD叫我整噴個隻
D噴樽仔係邊到買
我又係無用,我個FD叫我整噴個隻

$12店 無印都有
留名.
背脊出汗癬(汗斑)
大脾那出牛皮癬
手指甲有用浸? 唔知點敷落甲同肉中間
嘩一口氣爬晒!!想試
都係生牛皮癬 依家仲要復發好痕
有無團購一齊訂iherb?
一次買唔到四十蚊美金 同埋包鹽咁大包驚用唔哂
d濕疹印可以點解決 成個背脊都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞