突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
笑撚咗一樣覺得班友太撚不知所謂
之前第一單已經好不安
槍打出頭鳥,咁高調想俾人拉咩
轉頭幾分鐘就比狗啡兩飛膠子彈, 抵撚死
開party食蛋糕呢個上次818先屌完
又嚟 我真係DLLM
有啲人屌唔醒嫁
屌 唔撚係丫 生日開心? 望見社會變成咁 你仲高興得落,仲係靈堂切蛋糕…尊重下個場合,被補被自殺手足…我地宜家唔係玩緊,係抗爭,你要慶祝請返屋企…
佢地真係唔識個喎
金鐘個陣見過有一大班first aid慶祝生日, 個陣時已經覺得反感
下次真係唔好係呢D場合做埋呢D慶祝活動啦
係咪想係鏡頭前除口罩食蛋糕阿
唔係唔俾間中輕鬆啲抗爭但係隔離死咗人阿大佬唔好咁癲啦
唔割,但請當事人明白依家係咩事,個到係一個咩地方
又黎同爺爺自拍
咁講
咩地方都有d 戇鳩係度嘅
但都請大家大大力屌佢全家
又係啲打卡撚
唔喺太子站我可以由佢
係真唔係?香港人on9無極限
之前搞都算
依家呢個氣氛 呢個場合準備晒蛋糕慶祝係搞乜9?
不篤灰 所以唔好起底
但都要講句屌你老母
搞手問下自己個腦諗緊乜9?係咪裝撚咗屎?
大部份人肯定唔係屌佢慶祝,係屌佢係鏡頭前慶祝仲要係太子站,仲要出面仲打緊嘅情況下公開地慶祝,呢堆野加埋真係抵屌到爆
同意,如果大家有相同目標就算做錯都唔會割
但係呢啲出嚟目標係為乜,切蛋糕抗爭?
印象中之前仲有至少一次有人係太子慶祝生日
屌,要切返屋企慶祝啦,on9?
咪就係搏有記者影住 lor ... 有幾廿萬人睇 live 見證, 然後上埋各媒體, 好撚感動咁話  lor..
邊撚個?????????????
一對情侶於夏慤道蓆地而坐慶祝生日
https://lih.kg/1485047

Binc時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞