突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
玩到咁大請問有無好心人可以俾阿女主角個姓名電話地址出嚟?
嘉年華絕對要清算
和理非=和平理性非勇武既抗爭

左膠式嘉年華唱K絕對唔係同路人
因為佢地唔係抗爭緊
希望國難五金同老豆揾仔睇開啲 香港總有on9仔女 嬲還嬲
就當為咗死去既手足同埋係前線勇武幕後文宣既香港人繼續努力抗爭
本人係絕對唔會放棄
因為我知道場運動為咗咁既弱智而停係唔明智 黑警就可以逍遙法外 冇人會記得犧牲義士之名勿為仇恨而忘本 大家係攰 大家都失去咗好多野
但至少我地都為五大訴求 民主自由 公義良心而奮戰 共勉之
原來不分化不篤灰原來得個講字
sorry 我覺得成件事好無聊
條友係on 9,但佢只係一個nobody,駛唔駛講到十惡不赦咁
屌完咪算,你要割都算,大佬,成個連登全部去曬起佢底etc
個個道德判官上身
大家咁好精力,係咪要做d 有建設性既野
除左5毛係度推波助瀾,我諗大家真係好撚鍾意內鬥
你係咪想個女仔死唔眼閉?
咁大家不如專注番點樣同佢討回公道啦
喺暴動現場出現
即係要入去坐啦
成全佢地囉
咁係咪要起佢底 督埋比popo 再c鳥 遊街示眾
黎叫佢道歉

我幾時有講國難係大台 係咪認錯人

你都識講人地唔係老奉幫你

咁無人幫你 你係咪就唔會出黎
大家團火留翻聽日
唔好再勞氣
你係咪on9
不割蓆不篤灰原來真係只係口號
聽日大家罷工囉

見到真係心寒,明明知道唔係對家,只係弱智嘅同路人,都要用呢啲方法
一望到好想打佢
嗰班垃圾從來都唔係同路人 割乜嘢蓆?
咪係 做錯咪屌 但點都唔可以篤灰啊
屌你老母on99

你咁樣係咪即係認為出現現場就可以鳩告呀
大家屌完港豬推行動Post呀!!!!!!
其實呃錢真係大單啲
樓上
報串真係過份左
心淡啦 聽日我team休息啦
推撚到佢成班落去太子親自道歉
咪係囉
大家屌完港豬推行動Post呀!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞