突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
有無再長啲
屌 而家危急存忘之秋 太子地鐵站出面日日燒香磕頭咁 咁既氣氛 咁既地方 真係唔係俾你慶祝生日

重光左先 煲底搞個大型慶典 到時你搞乜無人理

驕兵必敗 哀兵必勝 一日未重光 一日都不能掉以輕心

2014已經因嘉年華化收過一次皮 前車可鑒
求下佢班狗公快啲轉藍絲再打尻我

我平時係前面,私了唔到。我第一次就比呢班撚樣
下次如果再見到呢啲打卡仆街,我一律會即割+報警,呢啲人從來都唔係手足唔好用依場運動做你地既佈景板
真係好撚柒嬲
我怕我火遮眼真係會去報警篤灰
哇 食緊香港人既血
係全部真手足至真
垃圾香港人 恥與為伍
我唔會因為一過咗膠話聞到2014年下半場嘅味道囉
今日都發生好多做得好嘅事。
當然呢個左膠真係做得衰。
佢地有帶口罩啊
唔係想幫佢地解釋
只係唔希望將重點放左係呢度
如果佢地真係為咗打卡
我地更加唔應該為咗啲人而嗌交
唔想重蹈雨傘覆轍嘅話
唔該矛頭指翻向外
要清算都可以贏左之後慢慢做
依家係咁鬧只會搞散場運動
呢啲叫手足??屌
無錯
唔通做左on9野都唔割得咩?
核彈都唔割係用係行動既時候,唔係on9野
咁多人話我on9,我唔覆其他啦,淨係覆最後一個。
首先,我心目中唔割係指大家各自爬山,無論手足做咩,對場革命無益都好,都唔割。
其次,我咁講係想淡化件事,你自己睇下熱門,成幾個post喺給度講件事,老豆搵仔又講,國難五金又講。
好心唔好咁小學雞啦,佢唔出黎道歉,證明佢唔㡳火真手足,你耐佢如何?佢見到國難五金,仲有咁多gp喺給度講,如果真手足,一定會出黎道歉,何必咁撚多人開post diu柒,仲要tg 個個喺給度講。
而家佢哋千夫所指,你哋係想逼人自殺?
冇。。。。你冚家死啫,畜牲。。
生性啦唔該你地係香港嘅未來
個個都係咁就死撚得
( Show Blocked User - 朝九晚十奴隸 )
On9冇藥醫
仲衰過啲等人carry坐享其成既離地中立撚
條仔知唔知醜
到底係咩係先會訂定個蛋糕係呢d 地方食
正常一個手足邊有心情拎咁大個蛋糕出黎食
試諗下佢仆心仆命搵料
做嘅工作量多咁多
比更多人都上心 咁嬲都好合理吖
佢地而家係室內到影大合照
咁做乜撚要係太子出面拎出黎?
有記者影住係唔撚係威啲?
屌越睇越撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞