突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
簡化版 主線 日程表 (10.12-10.15 將會每天更新)

10.13 主線活動 (活動詳情請參閱其他行動POST)

10.14 香港人權及民主法案集氣大會

最新整 清晰易睇版 18區集會地點 (平常集會版,特別活動將另作安排)

收皮啦 人講兩句 就當人哋係手足
對唔住 三隻字 無
道歉 兩隻字 無
Sorry 一隻字 無

咁樣叫道歉?
好心就唔好講大話
上個story仲話落太子切蛋糕食tg
宜家話朋友突然攞個蛋糕出嚟話記者嚟影相?
你係想射個波落記者到? 慳啲啦八婆

仲有唔撚好講到自己係同路人做過幾多嘢
我無你呢啲咁嘅同路人
如果你真係同路人見到太子有咁嘅事而你朋友又攞個蛋糕出嚟 你應該即刻stop佢而唔係仲除口罩吹蠟燭
你單係喺太子切蛋糕已經證明咗你係嗰啲諗住坐享其成 到時煲底相見就戴住個口罩扮嘢嘅垃圾
唔駛咩推俾畜生嘅,佢哋放臥底入嚟食蛋糕?
收皮啦,隻臭西分左舊蛋糕比你食呀?
求其打句對唔住,唔應該咁做 就得啦
豬西真係豬西, 仲要係度講到自己冇錯咁
樓上有啦
有事就手足
冇事就condom
知唔知咩叫提醒?上熱門就係為左提醒所有人唔可以再犯呢d錯,明唔明呀?
其實你咁樣篤會篤埋自己
呢個旺角 放過怇
支持並尊重事主(ooeuun_)意願
會盡量遮你個名
唔洗再問割唔割 我冇啲咁嘅手足
一開始都已經唔係同路人 仲係到扮自己付岀咗好多
前線勇武做得仲多 見唔見佢地講自己做咗好多?
明明係拉大隊落去太子又扮到唔知情咁

好撚嬲 點解總係有班偽黃絲係到消費緊場革命
帶口罩嘅全部都係手足ok?
太子聯合廣場
手你老母足
手足唔會係831靈堂慶祝生日
手足唔會搞到國難五工唔開工
臭雞一條就有
我就打死唔信呢d臭雞港女為場運動出過黎
根本就仲未知錯撚咗係邊屌你老母火都黎

仲要賴落記者度?
點解你仲會覺得佢係手足呢?
佢撚有戴
人地比佢咋傻鳩
又係你
你係咪識佢架
下下次護住人地
可唔可以記住天琦講野!!!多一個同路人好過多一個敵人呀!!!!!
警察都有戴口罩喎
起底 篤灰
告非法集結+蒙面
人地做鳩野 你又做灰圖野 篤乜野灰呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞