突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
死乸型做乜鳩
瀨記者?
喂你落太子個目的唔撚洗諗都知你想做咩啦
唔好當人on9啦
等你咁撚耐咁樣叫道左歉
真係多謝哂你啲付出啦
一下就搞cheap哂場運動
做錯嘢仲要人幫手遮名share?
食屎啦屌你老母mk妹
仲香港人 加油 即係港豬扮道歉喇 屌你老母
日日推一次,推到件臭西落太子道歉
屌你老母真係好無恥
講撚到自己唔知情咁
係太子 聯合廣場對出
d心態 思想 思維 全部好撚幼稚同自私
咪撚on9啦 死去第到食囉 係太子站最敏感個位拎個蛋糕出黎都夠哂反智啦 唔撚識睇場合同氣氛
太空館嗰次係和理非抗爭行動嚟,係抗議浸大學生會會長方仲賢買鐳射筆被捕。
咁切蛋糕又乜嘢抗爭行動呀?
上次612基金又話停工 今次又停工
賴撚左落班friend 度
只係朋友點點點
好撚嘔心
屌上面仲要有張佢嘅ig圖係話佢破例唔做港豬,落太子食tg,佢對場運動有咩付出佢自己心知肚明啦屌
起佢底啦
咪係 依啲on9唔撚係同路人 你咁撚鍾意慶生死開一二邊啦 唔好撚扮到好撚關心政治 同埋你講佢生日唔慶祝而去遊行 你都on9佢自己選擇得遊行就姐係唔會慶生or 補祝架啦 會唔會係on9到真係特登出黎太子食蛋糕
督佢灰,報俾警察微信熱線同689
非法集結同反蒙面法
連藍絲都不如
你只不過係一個自撚絲
垃圾
可能人地唔知太子咩事
睇到呢句可以已完連太子都唔知咩事唔該返屋企幫班mk含撚唔好出黎做大龍鳳搏上位
港豬要覺醒一早覺醒左 到呢刻都仲港豬就繼續做隻垃圾港豬算啦
你而家見到國難五金同老豆搵仔因為咁唔開工 因為一條垃圾臭雞累死人點睇啊
我係佢就唔會講咁多廢話
真誠道歉就Ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞