突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
真心弱智 我都好嬲呀 但唔會因為個蛋糕就走去話你唔道歉我就唔抗爭喇
不如諗下犧牲既手足想要佢地既道歉多d定想要贏多d啦
再調轉頭諗,我地每次搞活動想要既係咩?係人數姐

佢咁樣都算出左黎,都算係人數上加左一,為手足多左個掩護

無人又話無人,有人出雖然做on9野,但可以當場制止佢,或者用好d既方法,但至少唔洗屌咁大力既

我地一直都想脫離同溫層,依家都最中意飲飲食食既女仔生日都行出黎,但又被你地咁屌法,可能人地第一次行出黎,可能人地唔知太子咩事呢

我地咁多人在場,點解又無人同佢解釋返?

一黎就屌咁大力,最尾只會愈少人,除非你話依d咁on9既港女寧願佢繼續做港豬既話,咁我都無野講啦
歡樂抗爭唔岩香港人
一歡樂就返唔到轉頭
屌你老母
仲有同一時間沙田定唔記得係大圍班手足比人拉左幾廿個
想問吓佢地有無除咗口罩喺度食蛋糕?
關狗隊咩事,今次擺到明係左膠on9玩上腦,一定要屌啦下嘛,唔係下下都要攬嘅
最好就係果班友聽日一朝早自己出post同大家道歉
抱住咁既心態出黎 仲學人抗爭
有無新ig名/電話
我已經準備好屌佢老母臭閪
笑撚到仆街
核彈都唔割係用係佢地身上咩?
係講緊前線手足為左達到目的 全人類都唔會割咋
專登係靈堂切蛋糕會幫到件事?
死埋一二邊啦
睇埋上面幅story圖就知個事主唔係無辜
個Ig ac已經Search唔到
出嚟道歉呀屌哂你班靈堂Party撚
條臭雞明知咁多記者係個度仲做大龍鳯
擺明係想比人知 比全香港直播見到佢
自己on9與人無尤
幫手篤左灰去藍絲暴徒網
今次真係燥
慶生慶撚到搏上live
港獨派好多左膠。
唔好喺度話畀我聽 條仔為咗可以箍住條女 所以特登係呢個時勢幫佢搞生日?
我DLLM
笑撚死企到遠一遠飄左少少過黎都流哂眼淚 仲話食蛋糕
你唔係扮架喎
成撚個祭壇放係到你班豬朋狗友仲好意思慶

換轉你去金鐘義士祭壇做呢樣野你會唔會清楚啲今晚成件事?

睇見快樂抗爭就慶,屌佢老母。。。
1999 給乜撚嘢 想講唔撚係第一次啦 到今時今日仲有唱肥媽 唱數碼暴龍 係做乜鳩 btw 你真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞