突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
睇下啲cap圖 睇下片
我個人唔見得佢地真係有心出黎
純粹過去打卡切完蛋糕走
死出黎道歉未?
條女知情 成班食完飯拉隊去打卡㗎
你老母仲小氣,生撚左你出黎
如果佢唔咁出post 大家都唔會警覺到個問題既嚴重性
就好似九月七號都有條撚屌喺旺角慶祝生日
但佢地無出post屌 所以無人屌
然後引到更多人嚟慶祝生日
一張圖已經可以解釋晒呢班根本係仆街嚟
當初唔割個意思係, 係抗爭手法上有人唔敢好似魚蛋革命既義士咁上前線, 有啲就夠膽會去做既咪去做囉
612非常時期,大家一定要合作,咪合作囉
但係屌你老母呢啲叫乜撚野合作呀?
雖然歡樂抗爭我唔反對,但係至少好似上次太空館玩laser咁
都係針對番BU學生會會長比人拉件事先有咁既行動想比外界知laser pen單野呀嘛
但今日係做乜鳩呀 有撚哂plan咁post哂ig話去"食tear gas"
去到太子站啦 死過人既 你就走撚去做啲相反既野
比啲尊重得唔得呀 呢啲臭閪我點撚樣唔割呀
屌啦,依班人左膠都稱唔上,左膠都叫有信念,係膠咗啲

依班係無腦嘅兄弟姊妹,大概未出事之前仲飲緊喜茶,日日中出唔識戴套嗰種人型獸

但無辦法,我哋人得咁多,佢哋係兄弟姊妹,屌完就算

算嘅意思係要知錯道歉
仲有同佢一樣未醒覺嘅人都要自律
有冇手足幫手起底
做乜撚嘢
尖沙咀雷射槍射太空館嗰啲先係快樂抗爭
落太子慶祝生日只係(自己)快樂,冇抗爭
MK仔
對 .. 開始覺得係對家出怪招 ....
死臭西死mk仔
轉ig名provate就咁快手
道歉就乜撚都冇
喂吃喝玩樂邊個唔鍾意?
唔通我興趣係食tg俾警棍打咩

但係適當時候做適當嘅事係所有正常人應該要有嘅認知
原來係冇乜嘢嘅,當初都錯怪呢個post樓主

號外。克警父母岀殯
https://lih.kg/1578861
睇完吳小姐聲淚俱下指控多個學生遭性侵,再一次confirm有未成年遭到輪姦, 我相信大家同我一樣都休息得唔好

呢班人去831殺人案現場慶祝已經要屌
咪係 四個月啦 屌 仲好似玩咁
係呢件事上 我地唔可以唔應承真係有一班出過=支持左或者係玩(其實係極淺黃/受朋友影響先一齊出既人)

而家要做既 我覺得應該要文宣下 出去唔係講玩係抗爭 雖然我知人數好重要 但日日甘既情景唔好話外國記者點睇我地 就算本土見到都覺得我地係玩 要比呢一班(極淺/感朋友)知道佢地出動時機(例如大型遊行 集會)

我真係唔想再見到雨革後塵

本身見到傘革後塵 我係十分失望 係呢幾個月令我重新見到希望!
呢樣真
人地蝕錢/冒住俾狗拉既風險去賣保命野比你
你就去happy
避免引起誤會,澄清返d舊圖當時雨傘嗰期,吸取教訓喇..咪令依家反送中反狗濫權濫捕運動膠化,慶祝生日唔係唔得,但都唔駛專登簡嗰個場合,大佬吖,成班人唔駛咁強表現慾ga,做野唔考慮會引起其他人點諗嗰下先好野..唔割,但望改善,並呼籲各位準備及謹慎迎接往後仲有其他類型膠化事情發生
係連最基本道歉聲明都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞