突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
慶咩on9,屌
另類大台 屌郁d就停 未撚聽過搞革命搞撚到郁d就停 分清楚輕重未 見到就嬲 呢d最好咪細路女唔識世界 屌你班友好似要迫撚死佢咁 又起底又用影響力去玩9佢 洗唔洗阿 講真手足係俾黑狗拉 又唔係條女 佢切個糕姐 唔係手足都唔會去太子切啦 屌 貪tg好食咩
真心 我地team都覺得呢d大台channel 仲過份過個細路女
唔好俾狗帶風向!! 專注10.13 十八區開花!!

大局為重!!

不分化不割蓆 唔止係口號!
https://lihkg.com/thread/1649872/page/1

清醒少少, 唔好變左連登版既NBA, 唔好俾人分化
如果我係前線見到呢啲畫面真係嬲到火屎,仆街重有心情慶祝
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
破戒做唔到港豬=本身係港豬
港豬=中立撚
中立撚=藍絲

結論:藍絲做on9野 我哋唔使太在意
國難家書又點計數
你睇多幾個post先啦
樓上條仆街含撚啦 咩外國都係咁
咁鼓吹咩快樂抗爭香港得葉寶琳班仆街死左膠架渣
佢係好撚錯 洗唔洗起底 篤灰 用影響力玩9同路人阿 日日打生打死都係為左保護其他手足 呢班人唔係手足? 手足做錯野就篤灰?你答我
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
成件事原本唔好再提係最好解決方法 不分化
相信將來唔會見到同類事情發生

唔好再提比人拎黎當新聞

我屌你地成個連登都生日post 你同佢地有咩分別

起底報警個班一係藍絲 一係唔撚用腦 比晒子彈人

到時popo可能再更加濫權拉街上做緊任何野既人

成功因爲生日而控入罪之後法庭可以有案例更易入其他手足罪

屌你老帽 報警個個仲撚on9過生日個班 屌你醒下啦 用下個腦啦
唔係第一次,不過連登仔都會繼續爭住奶
如果按仆街程度劃分,佢只係on9,而你係督灰狗。

唔撚識私底下屌柒佢?唔撚識自己解決?今時今日督灰?佢on9,嘉年華,左膠,弱智,但做錯嘢自己圍內屌完咪算撚數囉,你弱撚智到去督灰,今次你覺得佢左膠唔尊重手足所以唔係自己人,於是你去督灰;聽日有人覺得你係督灰狗,唔撚係自己人,佢係咪又應該督鳩返你轉頭?

黑警班弱智垃圾都尚且識得自己圍內屌完就算去維持士氣,大家爭氣少少,唔好為咗件蛋糕咁柒小事就搞到洗撚哂版咁,屌完就去推行動post啦。
心諗條女on9抵屌就要停?
而家你班人出黎抗爭係為左咩呀,為左一條女on9要其他手足食哂?
係真心為場運動就唔會郁D就話停啦,其他二百萬人因為一條女on9你就唔理?
去推行動po
唔係第一次,不過連登仔都會繼續爭住奶話冇問題
Cls 寧願唔撚要呢兩個垃圾channel
咁係靈堂食蛋糕仲係唔係你所講既「哩種長期抗爭中既娛樂」?
唔係既你唔好出聲啦大佬
點解國難要為咗個爛鬼蛋糕就停工
你要罰,就罰番慶祝生日嗰幾個
你咁樣變相係害埋其他手足呀!
更加唔可以因為幾個人ON 9而停工
因為依場仗係為香港、公義、義士而打
出面仲有好多人奮戰緊
如果幾廿蚊嘅蛋糕同幾個ON 9 就左右咗你嘅意志
未免會兒戲咗D
嬲還嬲,但總要為大局著想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞