突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
有無多啲details 想出post屌佢
郁呀
傳統私怨撚D玩法,以偏概全去玩連坐法等人去主動屌事主
你得閒既可以去舉報,
唔係自己人,不分化,不割席,對佢唔成立。
但天琪都講,唔好比仇恨支配自己。要令唔明白我地既人明白我地,最好就成為我地既一員。
如果佢知錯,道咗歉,就算啦,唔好再曬時間煲大佢。

我地仲有好長既路要行,仲2有好多既野要做。
唔想因為個蛋糕輸咗場運動嘅真手足入嚟
https://lih.kg/1649866
上次屌612 d 音響錢既語氣既野好私怨撚feel
有五毛推波助瀾
最好笑有班友又衝出黎話要私了所有左膠
我想問果班人有邊忽似左膠? 橫睇掂睇都只係一班mk
國難五金,有冇需要咁小事化大?
屌咪屌囉,依家好似次次佢有咩睇唔順眼,就要停工
我想問你不滿某d人既行為,同用停工黎懲罰前線有咩關係?
當然我欣賞佢地既付出,但佢呢d 咁既處事手法,我真係覺得好唔make sense
不過有好多信徒就當佢地神咁拜
細路女唔識世界姐 屌佢老母 成班小學雞 仲話要篤灰
如果佢哋停止運作
可以換嚟同路人唔使留一世案底
我寧願佢哋以後唔撚運作
拉田
算啦,好彩佢唔係大台 個老細做野咁情緒化,要旨意佢真係死得
BTW 請善用不推文回覆,等其他有用既post 上番黎啦
真心痴撚線 我真係嬲到震 成班好似冇撚曬腦咁
核彈都唔割,但切生日蛋糕就割
第二個人嚟架喎
呃錢睇醫生都唔屌得?
冇諗過要而家開post
推緊我個行動post
日出之後唔講蛋糕

我地有好多野要做

人地生意佬, 佢要做要停我地阻止唔到

Morning sir. 今晚OT?

屌你老母督灰狗衰撚過切蛋糕一百萬倍
可唔可以用吓個腦 諗吓咩係應該做 咩係唔應該做 呢啲仲on9過嘉年華撚
憤怒係應該
但推行動post先最重要呀
人多先保護到手足

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
記得開返不推文
咪撚再啲無用POST
全部人推返行動POST

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/1649633
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞