突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
嬲係好容易,但集氣團結就好困難

係唔係同路人都好, 希望當事人出個道歉聲明完左件事佢

大家所有人都有個默契下次唔再犯呢d 錯誤好冇

我都好撚嬲,但嬲還嬲

大家推返行動post 啦,難得集完氣無謂挫自己道氣

加上對家如果知道咁樣搞嘉年華可以打擊士氣都幾麻煩
拎得個咁大嘅蛋糕出去都唔會係嚟太子抗爭
問題在於屌佢老母咁大班人約出嚟係去慶祝生日
你做乜要喺呢度拎個蛋糕出嚟
好好玩咩嗰度有人死,仲有人同一晚比便衣拉咗仲出過橙旗
好安全好開心呀?
屌佢老母
不推文
好蠢,不完美,要改善
睇片身邊啲on9仲要起哄話嘴佢
痴撚線做乜鳩呀
絕對要屌 但屌還屌 勿內鬥分化
當年文革共產黨都係玩呢招
依家藍屍group已經瘋狂改圖 話等你地鬼打鬼自行消滅
嬲就更加唔應該停啦, 為左d 豬隊友懲罰真手足?
開頭又話政府敢殺人 香港人會真暴動
宜家性暴力 性侵 實彈 被消失咩都齊
香港人既底線到底去到邊?
「識時務者為俊傑」
你唔俊唔傑都唔緊要
但唔好on9得唔得
老豆老母供書教學好辛苦
腦袋用來做D有用事情好嗎?
我係中大個女仔見呢張相一定喊到停唔到

中大畢業去考公務員個樣ok嫁專業人士人生winner
參加政治結果比人性侵犯,比五毛滋擾,仲見到成堆撚樣慶祝生日

睇返反送中一路以嚟拍嘅片,對比返呢d圖,心入面真係講咗句:哇屌..
利申我都係屌依單的
只係我覺得都要屌埋依個囉
九月七號 831已經話有人死左
完全唔覺得佢咁做係啱
唔明點解無人屌
破戒唔做港豬
手乜燃野足
唔割係for同路人
唔好下下拎唔割出黎撻人
哇痴撚線 有冇片睇
不割蓆唔係幫d擺明錯撚晒嘅事既盾
咩叫核彈都唔割 核彈係直接炸撚死個政權 所以幾暴力都唔割
你老母慶生 對成個抗爭有乜野意義 仲要癱瘓軍心
咁都唔割 你玩埋我個份
稍為有少少敏感度嘅人都唔會揀呢啲位嚟慶祝啦
道返個歉先啦⋯⋯
同埋應承無下次
下次比心機幫同路人
唔係佢高高在上啊 係班on9當左個到咩地方啊? 衰過快樂抗爭啊 起碼班人要出黎道歉先啦
中晒藍屍黑警五毛個招
共產黨見你內鬥不知幾開心
同2014年雨革個時一樣
打卡撚都叫手足
行出黎玩?多撚謝喎
仲咁開心影相
我想正常食飯都無胃口
生日年年都有嫁啦
今鋪輸左,下年你係監倉屎都冇得你食
所以一定要糾正佢地嘅心態
出黎唔應該係黎玩黎跟風黎湊熱鬧
我知佢地仲細
但呢個時勢要學識心態成熟d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞