突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
岩呀
但只限於如果香港人識收
而事實證明香港人有9成都唔識收
例如唱肥媽隻歌
大把港豬表面上覺醒左,但一比呢d歡樂野佢地又變返港豬
如果今次無人屌,一定會變成好多人落去切蛋糕
所以咁不如唔好比機會佢地做所謂歡樂抗爭

Sorry唔接受
同我想講呢班人唔係第一次
不推文呀屌你老母
你班人係咪無腦
係咪推無用po
出面全部都係蛋糕post啦
知你地好撚嬲啦
咁樣當道歉?
人地食飽飯落黎食蛋糕再去唱k呀
藍絲網見啦
打卡港女 6/9金鐘已經見識過
成班浸中同UST港女打完卡即走 仲要邊走邊話其他人搞事

當人即場屌鳩左佢地
咁撩樣就叫道歉?仲未知自己錯咩,仲要講大話話經過?
有冇人出暗花
無啲歉意 ON9
之前都算
今次係太子靈堂隔離你搞啲咁嘅嘢 無撚腦
係藍絲就會自自然做番常做既事.
但係點解我地咁嬲
係因為怕呢啲柒野恆常化左
我唔撚該你諗番831啲狗打市民個陣 啲市民嚇到乜野樣
再講831個幾個廢老身處既月台 係係狗打人既月台既對面
即係打錯人呀 明未呀
我同意,上邊我都有回覆過類似嘅觀點
唔好再講外國都有,外國班人嘈係勞工權益/學費
但現在香港黑警係狂捉人輪姦,殘殺
唉。。。 屌。。。沒眼睇

9月太子站切蛋糕條友仲有一單,有錢睇醫生但係有錢買名牌。唔該真係唔好再消費個運動。
推撚到個八婆聽日親身落太子同死難者道歉
你收皮啦 四個月啦 屌你老味 咁樣叫出咗黎我寧願唔好撚出 佢同啲打卡撚有乜撚嘢唔同?原來你出黎革命係prefer 人會開心咁當嘉年華? 講緊係太子 831 記唔記得發生咩事 繼撚續嘉年華 好快俾自己搞死個運動 繼續得閒無事再唱肥媽係到叫
同埋香港人 可唔可以唔好撚再叫 加油好撚煩 好撚反感 叫加油有咩意思 四個月啦 仲加乜撚嘢油
咁叫道歉?
當你班傻仔狗咁撚
大家都係手足 原諒你啦 下次唔好咁啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞