突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
屌佢老母 唔撚道歉 就當大隻man 處理
仲衰過懷念爺爺
手你老母足
破戒做唔到港豬
平時做開mk 今日帶個蛋糕去靈堂慶祝打卡扮手足
好啦屌到咁都應該已經知錯,應該真係掛住比驚喜生日嗰個所以冇諗到大局,知錯冇下次就好,出嚟道翻歉更好。
再豬講到尾都係手足,一個都不能少。
就懲罰佢地之後每次發夢都要出嚟,每日推10個行動po!
手足再錯都唔及殺人popo同仆街政府錯!
諗下係邊個搞到太子變左靈堂!
諗下係邊個搞到香港人冇得開心慶生!
強烈譴責完相信手足知錯
希望全世界都以此為鑒
緊記我地爭取緊啲咩,為咩而奮斗
咪再為打卡為一己私慾出嚟
唔相再比人屌同被割蓆嘅唔該有翻最基本尊重
不割蓆不分化只for真點手足
我希望冇信錯你地係啦
最後都係唔該大家矛頭指翻向外!
割撚硬

不分化 不指責 不割蓆
係成場抗爭既原則
唔係拎嚟掩飾膠化

個個出去都遮晒樣唔俾人認到
呢班人就正面post樣上網,連埋件蛋糕證明係現場出現過

要屌 屌埋依個啦
https://www.facebook.com/710476795704610/posts/2435027129916226?sfns=mo

利申818 夏愨道見到情侶慶祝生日已經屌緊
然後比人屌返轉頭話係咪慶祝生日 放輕下都唔撚比
Ok 你地鐘意啦
宜家咩位置阿
太子站靈堂阿 隔離燒緊衣㗎
尊重兩隻字識唔識?

蛋糕你可以切但唔該唔好喺到切
適當嘅地方做適當嘅嘢
做良好市民報警非法集結先
老老實實
呢啲時期玩到咁高調
又係電視直播到除口罩仲要upload上ig驚死人唔知你去過咁
幾冇腦先做得出呢啲野
已經唔係講緊有冇諗過其他手足
係連自己都冇諗過
呢個好似之後有道歉
我覺得國難五金係燉D前線同犧牲左嘅手足唔抵姐
正常人見到幅相都嬲啦
不過,生日都出來抗爭,算係咁啦,大家手足唔好再做D 咁既野
唔撚係呀....
老mk打卡就搵個party room啦
仲要寫撚埋名即係plan左好耐啦
寫句光復香港落蛋糕就真係光復咩屌
最撚憎啲快樂抗爭撚
呢隻連Gear都未上返屋企收收皮先
知你老母錯
人地係去打卡嘛
見唔見人地罩都唔帶呀
撚同佢係手足
依個都係太子
九月七號 已經係講緊831有人死
根本就唔係同路人
去完太子站拎蛋糕出嚟打卡 再去neway
識揀嘅 係咁咦買個cupcake 插支蠟燭搞掂
依家根本係利用大家嚟做背景
「亂世佳人」
呢啲坐開飛船
屌 唔撚係掛
運動已完 各位白痴仔女返返自己崗位
返學既返學 鍾意返工既返工
做返港豬 唔好話唔甘心
因為唔團結
精神失常

好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞