突發!國難五金由即日起無限期停工!

1556 回覆
2316 Like 143 Dislike
大家 因為一個蛋糕輸 甘心咩?
捱左咁耐 當事人唔該出黎道歉 但我就點都唔割
你班monpo狗咪撚諗住可以得逞
做前線 食子彈
佢哋聚 食蛋糕

屌你老母 我真係灰…… 做前線究竟為乜…………
叫佢地解釋下
太子站拎完蛋糕出黎影完相就去第二到直落慶生
即係點呀? 出黎搏鏡頭呀?
你老母出面啲人就打生打死
你班撚樣就係到消費場運動
你都on撚9 我自己割撚咗點解唔係親眼見到 好撚想一鳩拍撚走佢個蛋糕 你句核彈都唔割係你地啲和理非用係勇武身上
越來越膠 抗爭慢慢變成節日
割到佢地仆街
駛鬼咁樣講咩
個個一見到都嬲啦
你咁樣講話無限停工有乜為?
係咪要前線巴打求你復工,如果我係前線巴打, 見到因為咁既事冇左個補給既地方仲灰啦, 咁樣對運動有咩幫助?

國難五金果種態度我真係唔係好buy, 感覺就係高高在上佢付出好多, 你地要求佢咁
所以我咪咁講 仲有啲人幫住呢啲人話我地咁就割 wts wrong with their brains?
藍絲都唔會遊行緊慶祝生日啦
又唔見你學下呢樣?柒左就收皮啦
一時又話太子死左人 呢頭仲係度慶祝
外國媒體會點報呀?今日到既美國國會議員見到會點諗呀?
From 老豆搵仔:

點解我咁嬲?
之前嗰單兩個事主都有同我解釋過
人哋都係喺一個比較緩和嘅時段
一個cup cake插支蠟燭
同自己前線team微微慶祝一下
都叫做有分寸可以原諒

屌你老味呢兩日全港人都徹夜難眠
個個行上街頭為受害者討回公道
有啲俾狗咬過嘅手足都照樣出嚟
俾你條撚樣攞嚟做背景呀?
有成大班人做你背景開心啲呀?
正一垃圾
ig改埋名姐無有mon post啦 咁都唔道歉
出黎打卡行遠d啦
係靈堂隔離做啲咁既野,我真係dllm
真係唔撚明點解係太子搞
無撚病呀
轉個頭諗,人地生日都選擇左行出黎既
我相信條女肯道歉嘅國難五金同老豆搵仔會繼續運作
佢地宣佈停工係警告啲人唔好再將個運動嘉年華化,仲要人地悼念緊受難者時佢地就係隔離開開心心慶祝
呢個亦都係2014年失敗原因之一
冇人唔准佢慶祝但要睇時間睇場合

希望事主睇到嘅認認真真咁道返個歉唔好改名private ig就當冇事
呢啲人根本只係為左出黎玩
自己都話自己係港豬、咁一定係無腦,揾存在感/呃like唔該死去第二度,屌佢老母
幾時帶啲枱枱櫈櫈出嚟打邊爐打麻雀?
咁撚大個人都係唔用腦
推到有人出嚟say sorry, 喺太子站外切?
啱呀 唔割係講緊一切為推動場運動而做嘅野 你切蛋糕又唔係為場運動又隨時影響場運動 點解唔割得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞