[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
有冇game&配件既正價做參考?
lm
都唔明有乜好炒,係咪少貨到唔可以正價賣,如果有舖正價賣實大把人衝啦,好似蘇寧咁,為左炒貴個三舊水係度試水溫

你要諗下人地舖頭賣一部可能先賺1-200
而家一部可以賺多300,仲可以連埋game賣賺多筆
仲要大把人買,點解要減價斷自己米?

淨賣一部機應該無1-200賺

咁仲大獲,而家賣一部等於正價賣3-4部
你睇幾好炒

而家唔賺等幾時
問過,實際一個四骨餐係有400水位

人地先達d鋪都要靠炒iPhone交租

咁佢正價賣4部出去,好過炒價1部都無人買,鬥長命
一陣AEON,蘇寧出哂正價大貨,乜錢都無得賺,何必?

簡單一個例子
如果蘇寧係一年保
街舖兩年保
同一價錢
可能都會揀大舖掛

大舖可能有野送tim
有冇game&配件既正價做參考?

https://www.nintendo.co.jp/hardware/switch/accessories/index.html

自已計返個匯率,大約個數
打去 AEON 問下, 睇 fb 話好似又準備收訂

facebk邊到?

淨賣一部機應該無1-200賺

咁仲大獲,而家賣一部等於正價賣3-4部
你睇幾好炒

而家唔賺等幾時
問過,實際一個四骨餐係有400水位

人地先達d鋪都要靠炒iPhone交租

咁佢正價賣4部出去,好過炒價1部都無人買,鬥長命
一陣AEON,蘇寧出哂正價大貨,乜錢都無得賺,何必?

簡單一個例子
如果蘇寧係一年保
街舖兩年保
同一價錢
可能都會揀大舖掛

大舖可能有野送tim

之後細鋪有咩送都好,
都去番大鋪買,唔想幫細鋪清倉底貨
係咪真係咁急玩先

而家又無乜game出左

點解咁多人食炒 呢幾日行好景/ssp勁撚多人買
係咪真係咁急玩先

而家又無乜game出左

玩Zelda掛
係咪真係咁急玩先

而家又無乜game出左

玩Zelda掛

個個心入面都有個價
維穩
點解會有炒價?就係因為有人買,咪有人賣囉!應該要吊埋啲買家!
點解會有炒價?就係因為有人買,咪有人賣囉!應該要吊埋啲買家!

百貨公司, 大貨正價長賣, 就唔會有炒價,
而家係連想正價食2game加手制 都冇得你買呀陰公

有 但係機就正價 game 就炒價咁解
Zelda 散買 貴唔貴

你憑咩去屌買嘅人,你番去共產國家啦

有 但係機就正價 game 就炒價咁解

邊間仲有呀
等蘇寧等到訓著啦

上星期六買琴日話已發貨

今日仲未有電話

facebk邊到?

Source?
唔見有
我睇到上面aeon個set
突然覺得ssp都唔差
突然覺得ssp都唔差

巴介唔介意分享source, faecbk page唔見有

認同,你可以唔買,但走去屌買既人真係 自由市場來架香港
突然覺得ssp都唔差

巴介唔介意分享source, faecbk page唔見有

咩呀
我講緊岩岩追post話咩要食兩隻唔知咩遊戲

facebk邊到?

Source?
唔見有

認同,你可以唔買,但走去屌買既人真係 自由市場來架香港

呢度係咁架啦
下下就打手
買又話你戇鳩仔無原則無尊嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞